Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 165

Aflevering 165

RTL Late Night

23-9-2016

| 1679 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Fotograaf William Rutten en journalist Leon Verdonschot vertellen over hun ervaringen met U2. De band bestaat 40 jaar. -De Belgische seksuoloog Wim Slabbinck bespreekt de grootste seksmythes.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Seksuoloog Wim Slabbinck: "De vagina is een transformer"
Lengte van de penis, doet die er echt toe? Humberto trekt de stoute schoenen aan en stelt deze vraag aan seksuoloog Wim Slabbinck.

Seksuoloog Wim Slabbinck: "Mannen denken gemiddeld om de 44 minuten aan seks"
Er gaan hardnekkige mythes de ronde over mannelijke seksualiteit. In het boek 'Waarom mannen geen seksboeken kopen' ontkracht seksuoloog Wim Slabbinck een hoop seks-mythes.

Anne-Marie Jung over Richard Groenendijk: "I love him!"
Het cabaretseizoen staat op het punt van beginnen. Tineke Schouten en Anne-Marie Jung zijn druk bezig met het voorbereiden van hun eigen show, maar dat weerhoudt ze er niet van om een bezoekje te brengen aan de shows van hun favoriete collega-cabaretiers.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Leon Verdonschot, Anne-Marie Jung, Richard Groenendijk en Tineke Schouten te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 165 werd uitgezonden op vrijdag 23 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie