Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 162

Aflevering 162

RTL Late Night

20-9-2016

| 2139 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Prinsjesdag 2016: de troonrede wordt besproken met Minister van FinanciŽn Jeroen Dijsselbloem. -Terugblik op de Paralympische Spelen met zwemster Liesette Bruinsma en dressuuramazone Sanne Voets. -Thijs RŲmer over de 36ste editie van het Nederlands Film Festival.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Kijkers stellen vragen aan Minister Dijsselbloem
Op Prinsjesdag hebben een aantal kijkers van RTL Late Night prangende vragen aan de Minister van FinanciŽn over onder andere het onderwijs en de zorg.

Dijsselbloem: "Het positieve beeld valt best mee"
De miljoenennota van Prinsjesdag 2016 werd door een aantal critici bestempeld als een feestbegroting, maar volgens Minister van FinanciŽn Jeroen Dijsselbloem valt dat best mee.

Marieke loopt een dag mee met Minister Dijsselbloem
Van het voeren van de kippen tot aan het ondertekenen van de miljoenennota. Marieke mocht op Prinsjesdag meelopen met Minister van FinanciŽn Jeroen Dijsselbloem!

Sanne Voets pakte goud op muziek van Armin
Amazone Sanne Voets wist in Rio op muziek van Armin van Buuren goud te veroveren op de vrije kŁr, en daar was de DJ zelf apetrots op!

"Als je scheef gaat zwem je vanzelf tegen de lijnen aan"
De 16-jarige blinde zwemster Liesette Bruinsma wist in Rio maar liefst vijf medailles in de wacht te slepen op de Paralympics. Aan tafel bij RTL Late Night blikt ze terug op haar toernooi, en vertelt ze hoe ze ondanks haar handicap toch zo snel kan zwemmen.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jeroen Dijsselbloem en Thijs RŲmer te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 162 werd uitgezonden op dinsdag 20 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie