Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 161

Aflevering 161

RTL Late Night

19-9-2016

| 11429 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan over het toneelstuk 'Venus'. -Michael van Praag verloor de voorzittersverkiezing van de UEFA. -Advocaat Richard Korver en twee nabestaanden van Mitch Henriquez vertellen welke juridische stappen zij gaan zetten tegen de agenten die betrokken waren bij Henriquez' dood.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van maandag 19 september 2016
Marieke Elsinga met de opvallendste filmpjes en virals van de dag. Met vandaag: de welbekende Tarzan...

Landen tussen de toppen van de Himalaya
Schiphol is de enige luchthaven die honderd jaar niet van plek veranderd is. Iets wat best wel wenselijk is voor een aantal vliegvelden...

Michael van Praag: "Bij de KNVB is helemaal geen crisis"
Het zijn donkere tijden voor de KNVB. Voorzitter Michael van Praag richt zich momenteel volledig op het herstel van de KNVB. Ook hij is van mening dat er iets moet veranderen, maar van crisis is er geen sprake volgens hem.

Karin Luiten: "In Nederland zijn we de weg kwijt over wat gezond eten is"
Een NRC-artikel waarin Tessa Moorman en Merel von Carlsberg uitgebreid vertellen over hun foodplatform 'The Green Happiness' zorgde voor veel ophef. Zo vergelijken zijn een ei met de menstruatie van een kip en vinden dat een mens minstens 400 gram groente per dag moet eten. Culinair journalist Karin Luiten is het hier niet mee eens en vindt dat je vooral moet genieten van eten.

Zus Mitch: "Het verdriet is ondraagelijk"
Twee van vijf agenten die betrokken waren bij de dood van Mitch Henriquez worden vervolgd. De zus en moeder van Mitch vinden dit niet genoeg. Zij vinden dat alle vijf agenten gestrafd moeten worden.

Advocaat Richard Korver: "Er waren twee ambulances op het festivalterrein"
Hulp was voor Mitch Henriquez binnen handbereik. Toch werd Mitch eerst in een politiebusje naar het bureau gebracht. Tien kostbare minuten vlogen om en niemand deed iets. De zus en moeder van Mitch zijn van mening, als er direct medisch was ingegrepen, Mitch wellicht nog geleefd had.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Georgina Verbaan, Jeroen Spitzenberger en Michael van Praag te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 161 werd uitgezonden op maandag 19 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie