Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 164

Aflevering 164

RTL Late Night

22-9-2016

| 2758 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Dierenarts Jan Pol vertelt over zijn tv-programma's. -Archeoloog Martijn Manders over het gezonken VOC-schip De Rooswijk. -Virtuele voetballer Koen Weijland tekent contract bij Ajax. -John van den Heuvel over de rechtszaak tegen de Nieuwegeinse wapenbende.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Dr. Pol: "Elke dag is anders!"
Humberto Tan is onder de indruk van de passionele manier waarop Dr. Pol vertelt over zijn beroep van dierenarts.

Dr. Pol: In Nederland moet je echt wérken!
De wereldberoemde dierenarts Dr. Pol heeft een special opgenomen voor National Geographic: 'Dr. Pol goes Dutch'. Voor deze special ging er ook een Nederlandse cameraploeg mee. Dr. Pol merkt één groot verschil op tussen de Nederlandse en Amerikaanse manier van werken...

De virals van 22 september 2016
Marieke Elsinga laat je de leukste filmpjes van de dag zien. Waaronder twee érg bijzondere goochelacts.

"Ze gaat schreeuwen als ik niet opneem"
Marieke Elsinga gaat de straat op om te vragen of iedereen zijn wc mee naar de wc neemt. Een jongen gaf een erg bijzonder antwoord...

Martijn Manders: "Het is zó waanzinnig!"
Onderwaterarcheoloog Martijn Manders vertelt vol enthousiasme over zijn onderzoek naar het VOC-schip de Rooswijk, dat in al in het jaar 1740 gezonken is. Hij vertelt over de mooie ontdekkingen die ze gedaan hebben.

Dus zó word je FIFA-kampioen!
FIFA-kampioen Koen Weijland laat even zien hoe je het beste met de knoppen om kunt gaan om de grootste virtuele voetbalkampioen van de wereld te worden.

Ajax-selectie wenst Koen Weijland succes
Johnny de Mol is stikjaloers als FIFA-kampioen Koen Weijland, onder contract van Ajax, allerlei fijne gelukswensen krijgt van de Ajax-selectie.

Koen Weiland: "Droom toch werkelijkheid geworden"
De transferperiode is dan wel gesloten maar Ajax heeft er een nieuwe speler bij! De Amsterdamse club heeft de 23-jarige Koen Weijland, ook wel Koning FIFA genoemd, gecontracteerd. Hij gaat fysiek niet het veld op, maar gaat virtueel de strijd aan onder de vlag van Ajax. En dat is een droom die uitkomt.

John van den Heuvel: "Wreedheid die zijn weerga niet kent"
Niet eerder in de Nederlandse misdaadhistorie ontrafelden politie en Openbaar Ministerie een moordcommando, dat zo efficiënt, goed uitgerust en koelbloedig in actie kwam als dat wat vandaag voor de rechtbank in Amsterdam staat. John van den Heuvel doet gruwelijke feiten uit de doeken over de huurmoordenaars.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Pol en John van den Heuvel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 164 werd uitgezonden op donderdag 22 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie