Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 167

Aflevering 167

RTL Late Night

27-9-2016

| 808 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Nabespreking van het presidentiŽle debat in de VS. -Angela Groothuizen en Albert Verlinde over het nieuwe programma 'RTL Live'. -Mensenrechtenactivist Denis Mukwege strijdt tegen seksueel oorlogsgeweld. -Sofie van den Enk over het gesjoemel in de voedselindustrie.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Denis Mukwege: "Ik moest meer doen dan opereren"
De Congolese gynaecoloog en mensenrechtenactivist Denis Mukwege behandelt in zijn ziekenhuis vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. Dokter Mukwege probeert niet alleen hun mensonterende wonden te herstellen, maar ook vrede in het rijke gebied te stichten. En dit is waarom...

Donald Trump onder vuur na fel debat
Journalisten Michiel Vos en Rick Nieman zaten vannacht op het puntje van hun stoel tijdens het eerste debat tussen de twee presidentskandidaten. Het was een heftige strijd en Donald Trump liet zich niet altijd van zijn beste kant gezien. Heeft Hillary dit debat gewonnen?

Last van nierstenen? Ga in de achtbaan!
Heb jij last van nierstenen? Marieke Elsinga heeft dť oplossing voor je!

Bizarre vormen van voedselfraude onthuld
Er wordt nog steeds veel gesjoemeld met voedsel blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond vandaag. Sofie van den Enk van de Keuringsdienst van Waarde geeft voorbeelden van voedselfraude.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Albert Verlinde, Angela Groothuizen, Sofie van den Enk, Michiel Vos en Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 167 werd uitgezonden op dinsdag 27 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie