Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 160

Aflevering 160

RTL Late Night

16-9-2016

| 1956 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Gerard Ekdom vertelt over zijn nieuwe boek 'Hidden Treasures'. -Gerard Joling en Gordon vertellen over hun plannen om de eenzaamheid onder ouderen aan te pakken.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van vrijdag 16 september 2016
Marieke Elsinga met de opvallendste filmpjes en virals van de dag. Met vandaag: babysitten en zingen gaat niet samen.

Kersverse moeder kolft tijdens lopen marathon
De Amerikaanse Anna Jong is onlangs moeder geworden en geeft haar kindje borstvoeding. Tja en dan zit er maar één ding op, kolven!

Kluun: "Mensen hardop laten lachen met geschreven tekst is rete moeilijk"
De verkiezing van het Belangrijkste Boek nadert zijn ontknoping, over precies een week weten we welk boek het belangrijkst is in Nederland. Kluun laat zijn favoriete boeken zien, waarin humor centraal staat.

Nick Nicolai - Soul Man
Met zijn winst in de talentenjacht Holland's Got Talent is de grote droom van 18-jarige Nick Nicolai uitgekomen: Soulzanger worden. Vanavond zingt hij zijn versie van Soul Man.

"Zoveel prachtige platen, maar niemand heeft ze meer in de gaten"
Gerard Ekdom verzamelde voor zijn nieuwe boek 'Hidden Treasures' onontdekte of vergeten nummers uit zijn muzikale schatkamer. Gerard missie is om deze songs te behoeden voor vergetelheid. In zijn boek neemt hij je mee langs tachtig van deze pareltjes.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Gerard Ekdom, Gerard Joling en Raymond van de Klundert te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 160 werd uitgezonden op vrijdag 16 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie