Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 158

Aflevering 158

RTL Late Night

14-9-2016

| 2032 x bekeken | 0 reacties
8
Met in deze uitzending: -Taj, Taryll en TJ Jackson schuiven aan bij Humberto en vertellen over hun leven als Jackson en hun oom Michael. Ook brengen ze een medley van hun nostalgische nummers. -Broers Staf en Mathias Coppens reisden voor het programma 'Hollywood in 't Echt' af naar Amerika om uit te vinden of de Hollywoodfilms die in hun jeugd zoveel indruk maakten, kloppen met de werkelijkheid. Ze vertellen er alles over.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De virals van woensdag 14 september 2016
Marieke Elsinga met de opvallendste filmpjes en virals van de dag. Met vandaag: stoere dochters en een pestkop krijgt zijn verdiende loon.

Hoopgevend onderzoek: genezing van diabetes
Een mogelijke doorbraak bij de genezing van suikerziekte: prof. dr. Bart Roep is bezig met een veelbelovend onderzoek waarbij hij nu al vaccins uitprobeert op mensen! Ook voor oud-voetballer Kenneth Perez zijn de uitkomsten spannend. Zijn 17-jarige zoon leidt aan Diabetes.

Bestaat exorcisme ook buiten Hollywood?
De Belgische broers Staf en Mathias reisden voor het programma Hollywood in 't Echt af naar Amerika om uit te vinden of Hollywoodfilms die in hun jeugd zo'n indruk maakten, kloppen met de werkelijkheid. Ze duiken in de belevingswereld van uitersten en komen soms in situaties terecht die wel heel veel weghebben van een filmscène.

NIX doet niks
De NIX-campagne heeft weinig effect: 16- tot 18-jarigen zijn geen druppel minder gaan drinken. Sterker nog, sommigen drinken meer dan 20 glazen alcohol in het weekend!

Puinhoop KNVB blijkt nog groter
De KNVB was al een puinhoop, maar blijkt nu een nog grotere chaos te zijn. Frits Barend vertelt wat er gaande is.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Frits Barend en Kenneth Pérez te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 158 werd uitgezonden op woensdag 14 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie