Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 156

Aflevering 156

RTL Late Night

12-9-2016

| 1872 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Diane en Niels, twee slachtoffers van de vandaag veroordeelde wegpiraat Neil van der L., doen hun verhaal. -Golfer Joost Luiten blikt terug op zijn tweede overwinning van het KLM Open. -Amerika-correspondent Michiel Vos komt praten over de gezondheid van Hillary Clinton. -Arjan Postma geeft uitleg over hoornaars, de reuzenwespen die afgelopen weekend fietsers aanvielen.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Nabestaanden A2-drama zitten niet te wachten op excuses
Niels en Diane zitten niet te wachten op excuses van Neil van de L., die in december onder invloed van drugs op hoge snelheid hun auto ramde en daarmee een ongeval met dodelijk afloop veroorzaakte.

"Ze moeten de rest van hun leven door met misvormde benen"
Moeder Diana vertelt wat voor vreselijk letsel haar kinderen hebben opgelopen, nadat de auto waarin ze zaten in december met een snelheid van 237 km/u werd geramd door een automobilist onder invloed van drugs.

"Er bestaat geen woord voor wat ik als moeder heb gevoeld"
Neil van de L. kreeg dinsdag 3 jaar celstraf opgelegd nadat hij in december onder invloed van drugs met 237 km/u tegen de auto van Niels en Diane was geknald en daarmee een dodelijk ongeval veroorzaakte. Samen blikken Niels en Diane terug op de rechtszaak en die vreselijke dag in december.

Michiel Vos: "Clinton heeft een enorm probleem"
Nu presidentskandidaat Hilary Clinton haar campagne wegens een longontsteking stil heeft moeten leggen, worden er niet alleen vraagtekens gesteld bij haar gezondheid, maar ook bij haar eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Wat moet je doen bij een bijen- of wespensteek?
Boswachter Arjan Postma legt uit wat je wel, maar ook vooral niet moet doen wanneer je gestoken bent door een wesp of een bij.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arjan Postma, Joost Luiten, Michiel Vos en Jan Postma te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 156 werd uitgezonden op maandag 12 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie