Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 155

Aflevering 155

RTL Late Night

9-9-2016

| 1835 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Amerika-correspondent Michiel Vos vertelt hoe men in New York terugkijkt naar de aanslagen op 11 september, vijftien jaar geleden. -Jonas Blue zingt samen met JP Cooper zijn nieuwe hit 'Perfect Strangers'. -De Eredivisie bestaat deze maand zestig jaar. Jan Joost van Gangelen en Kees Jansma delen hun mooiste herinneringen. -Katja Schuurman en Wendy van Dijk spelen de quiz Thank God It's Friday.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Wint Marieke van Ranomi en Ferry?
Marieke Elsinga heeft tegen Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman gezwommen in de finale van de Amsterdam Late Night City Swim. Hoe is het haar vergaan?

TGIF: Wendy van Dijk vs Katja Schuurman
Wendy van Dijk en Katja Schuurman gaan de strijd met elkaar aan in deze ronde van Thank God It's Friday!

Katja Schuurman: Trots op serie Vlucht HS13
Afgelopen zondag vond de première plaats van de nieuwe NPO-serie Vlucht HS13. Actrice Katja Schuurman is trots op het eindresultaat.

Wendy van Dijk: "Ik ga stoppen!"
In het kader van Stoptober besluit Wendy van Dijk helemaal te stoppen met roken. Ze vertelt waarom en wanneer ze wel eens een sigaretje opstak.

Michiel Vos: "George W. Bush had geen idee"
George W. Bush houdt er nog steeds aan vast dat hij zijn beste kant heeft laten zien tijdens de aanslagen op 11 september 2011. Maar Amerika-correspondent Michiel Vos is het niet met hem eens.

Michiel Vos: "New York is vitaler dan ooit"
Humberto Tan vraagt Michiel Vos hoe het gaat met New York sinds de aanslagen op 11 september 2001. Hij geeft een bijzonder antwoord.

Marieke Elsinga bij ALS-zwemwedstrijd
Marieke Elsinga was aanwezig bij de Amsterdam Late Night City Swim. Met dit evenement wordt geld ingezameld voor ALS. Marieke mocht zelfs het startschot geven.

Jansma: teveel media-aandacht voor Eredivsie
Kees Jansma vindt dat er teveel media-aandacht is voor het voetbal in de Eredivise en is bang dat de aandacht hierdoor verslapt. Jan Joost van Gangelen spreekt hem tegen.

De beste momenten uit 60 jaar Eredivisie
De Nederlandse Eredivisie bestaat 60 jaar. Voetbalexperts Kees Jansma en Jan Joost van Gangelen laten hun favoriete momenten uit dit tijdperk zien.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Joost van Gangelen, Katja Schuurman, Kees Jansma, Michiel Vos, Wendy van Dijk, George Bush en Ranomi Kromowidjojo te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 155 werd uitgezonden op vrijdag 9 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie