Uitzending
RTL Boulevard - 4-5-2019

4-5-2019

RTL Boulevard

424 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Peter van der Vorst over eerste maanden als RTL-directeur
Peter van der Vorst is nu twee maanden de kersverse nieuwe programmadirecteur van RTL. Dit betekent ook dat hij heeft besloten na 25 jaar te stoppen als presentator. Aran sprak met Peter over de nieuwe fase in z'n leven.

Baantjer: Het begin krijgt Gouden Film
Baantjer: Het begin, over de jonge jaren van Jurre de Cock, heeft vandaag de Gouden status bereikt. Tygo verraste zijn filmmaatje Waldemar die nietsvermoedend bij de kapper zat.

Sneakers blijven het straatbeeld domineren
Sneakers zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Sterker nog: met deze prijzige patta's heb je tegenwoordig meer bekijks dan met een loeidure designertas.

Goed begin voor All Together Now
1,1 miljoen kijkers zien gisteravond Muril Blijd de nieuwe zangshow All Together Now winnen. Tot twee keer toe krijgt ze de hele jury om, zelfs de superkritische theaterregisseur Michael Diederich.

Ophef om Zac Efron als Ted Bundy
De film over seriemoordenaar Ted Bundy Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile is sinds gister op Netflix te zien, met in de hoofdrol Zac Efron. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van zijn vriendin, waardoor een heel menselijk beeld wordt geschetst van dit monster.

BNNVARA trekt stekker uit Ranking the Stars
Het zat er eigenlijk al een tijdje aan te komen, maar vandaag wordt bekend dat Ranking the Stars n ook de Gevaarlijkste wegen van de wereld niet meer terugkomen op de NPO.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 4 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!