Uitzending
RTL Boulevard - 5-5-2019

5-5-2019

RTL Boulevard

416 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Luizenmoeder-acteur Andr Dongelmans ontmoet vader na 31 jaar
Een bijzonder weekend voor acteur Andr Dongelmans, die we allemaal kennen als de homoseksuele vader Kenneth uit de Luizenmoeder. Al zijn hele leven vraagt hij zich af wie zijn biologische vader is en gisteren was het moment daar en heeft hij hem ontmoet.

De bijzondere geschiedenis achter 25 jaar Schindler's List
25 jaar geleden komt Schindler's List uit, een meer dan 3 uur durend oorlogsverhaal in zwart wit met gruwelijke beelden. Tegen alle verwachtingen in wordt het de meest iconische oorlogsfilm ooit. Regisseur Steven Spielberg blikt terug op zijn meest bijzondere project.

Renate Gerschtanowitz vertelt openhartig over toekomstplannen
Ruim twee weken geleden neemt Renate Gerschtanowitz afscheid van SBS 6 dus tijd om eens bij te praten over haar toekomstplannen.

Engeland in de ban van bevalling Meghan Markle
Heel Engeland houdt zich bezig met die ene vraag: Wanneer wordt die koninklijke baby nu eindelijk geboren? Sommigen beweren dat Meghan al lang bevallen is en Harry en zij al dagen beschuit met muisjes bij het ontbijt eten. Kortom: de geruchtenmachine draait overuren.

Nieuwe verdachte aangewezen in zaak-Madeleine McCann
Er lijkt een doorbraak te zijn in de zaak Madeleine McCann. In 2007 verdween het Britse meisje spoorloos tijdens een vakantie in de Algarve. Inmiddels heeft de Portugese politie een nieuwe verdachte in het vizier: een veroordeelde Duitse pedofiel en kindermoordenaar.

Maan is de Ambassadeur van de Vrijheid op Bevrijdingsdag
Het is 5 mei en dat betekent Bevrijdingsdag! Ambassadeur van de Vrijheid Maan vloog vandaag in een chopper het hele land door en onze Buddy vloog met haar mee

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie