Uitzending
RTL Boulevard - 6-4-2019

6-4-2019

RTL Boulevard

260 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

K3 bestaat alweer 20 jaar, en dat moet gevierd worden
Vrolijke deuntjes, regenbogen en korte rokjes. K3 is al 20 jaar een groot succes. En de dames geven -as we speak- een speciale verjaardagsshow, maar de grote vraag is: waar zijn de oorspronkelijke zangeressen in dit jubileum?

Op bezoek bij mommy to be Shelly Sterk
Leuk nieuws voor onze oud-collega Shelly Sterk; ze is zwanger! Wij gingen vandaag langs bij Shelly en haar man Mark om het blije nieuws te vieren.

Advocado's binnenkort niet meer leverbaar?
Slecht nieuws voor liefhebbers van avocado. President Trump dreigt wederom om de grenzen met Mexico dicht te gooien. Het gevolg: de vrucht verdwijnt mogelijk over een paar weken uit het assortiment.

Project Rembrandt nadert ontknoping
Project Rembrandt komt dit weekend tot een einde. In de finale gaan de kandidaten strijden om de felbegeerde titel: meest getalenteerde amateur kunstschilder van Nederland.

John van den Heuvel zocht pedofiel Hans V. op in Kenia
Hans V. wordt al in de jaren 90 in Nederland veroordeeld voor kindermisbruik. Ook in Kenia staat hij daar voor terecht. Ondertussen runt hij een weeshuis. John ging de confrontatie aan.

Duncan Laurence maakt zich klaar voor Eurovision in Concert
Nog ruim een maand voordat het Eurovisie Songfestival losbarst, maar vandaag is de voorpret alvast begonnen. Bijna alle landen zijn in Amsterdam voor Eurovision in Concert. Onze Duncan Laurence heet iedereen welkom.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 6 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie