Uitzending
RTL Boulevard - 5-4-2019

5-4-2019

RTL Boulevard

262 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Fatima vraagt Oranje Leeuwinnen hemd van het lijf
De Oranje Leeuwinnen staan aan de start van een groot toernooi: Het Wereld Kampioenschap. Vanavond oefenen ze nog wat tegen Mexico voordat ze in juni echt aftrappen. Fatima zocht ze op.

De familie Oerlemans maakt heerlijke wereldreis en wij genieten mee
Dat de Oerlemansjes goed in de slappe was zitten is geen groot geheim. Via Instagram kunnen we heerlijk meegenieten van de spectaculaire springbreak-trip die het gezin nu maakt. De enige in het gezelschap die gn vakantie heeft is Reinout's creditcard.

Is De Luizenmoeder een karikatuur van zichzelf geworden?
Zondag is de laatste aflevering van De Luizenmoeder. Na de nodige ruzies op het schoolplein, glansmomentjes en gnante taferelen is het tijd om de balans op te maken: gaan we directeur Anton, juf Ank en al hun neuroses missen of is het wel goed zo?

Had de aanslag in Utrecht voorkomen kunnen worden?
Gkmen T., de man die in Utrecht vier mensen doodschoot, radicaliseerde al in de gevangenis. Die tip kreeg Peter R. de Vries binnen. En dat niet alleen, ook zou hij zijn vrijgelaten terwijl hij in een isoleercel zat vanwege een kopstoot aan een cipier. Wat is hier aan de hand?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 5 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie