Uitzending
RTL Boulevard - 7-4-2019

7-4-2019

RTL Boulevard

258 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wat te doen als je vakantie keihard in het water valt?
Grote paniek in Itali! Diverse toeristische trekpleisters komen daar namelijk met extreme droogte. Waarschijnlijk trekt dt voor de zomervakantie nog wel bij, maar wat moet je doen als je droomtripje aan diggelen valt?

Perikelen rondom Spice Girls bereiken kookpunt
De geruchten over de seksuele escapades tussen Mel B en Geri Halliwel blijft de gemoederen bezighouden. Vandaag komt het nieuws naar buiten dat de Spice Girls niet meer samen in een ruimte kunnen verblijven met als gevolg dat de wereldtournee op losse schroeven staat.

Dit zijn de powervrouwen achter de populaire 3J's
De 3J's staan liever in de theaters dan dat ze met hun gezinnetjes van bijvoorbeeld het mooie weer op de Dijk genieten. Dus reisden de vrouwen van het zangtrio deze week mee om naar de nieuwste show te kijken.

Hollywood maakt zich druk over Oscarnominaties Netflix-films
Wereldwijd dezelfde topfilms kijken vanaf je bank. Netflix maakt het mogelijk. Maar niet iedereen in Hollywood zit enorm te springen om deze moderne ontwikkeling.

Wat zijn onze kansen op het songfestival?
Vijfduizend uitzinnige Songfestival-fans verzamelden zich gisteren in de Afas Live, waar een grote selectie van dit jaar hun nummer voor het eerst live zingt voor publiek. Het was ook de vuurdoop voor Duncan Laurence: Arcade.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 7 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie