Uitzending
RTL Boulevard - 4-4-2019

4-4-2019

RTL Boulevard

262 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Britney Spears opnieuw in de kliniek
Het gaat niet goed met Britney Spears. De zangeres heeft zich wederom laten opnemen in een kliniek om te werken aan psychische problemen. Bij fans gaan alle alarmbellen af!

Arie Boomsma zet zich in voor fitte granny's
De tijd dat de sportschool alleen maar toegankelijk is voor hippe twintigers in een buiktruitje is voorbij, want ook steeds meer oma's werken zich in t zweet voor een fit lijf.

Vermiste Timmothy Pitzen duikt op
Amerika is verbijsterd over een bizarre wending in een vermissingszaak. Daar verdween acht jaar geleden de toen 6-jarige Timmothy Pitzen. En nu meldt zich een 14-jarige jongen die claimt dat jongetje te zijn.

Game of Thrones-cast viert einde van de serie
Na acht jaar komt er officieel een einde aan een van de meest succesvolle series ooit. Game of Thrones vierde gisteravond de mijlpaal n de premiere van hun laatste reeks.

Beslissing over voorarrest van Gkmen T.
Gkmen T., de man die de gruwelijke aanslag in Utrecht heeft gepleegd 18 maart en daarbij vier mensen om het leven bracht moet langer vast zitten.

Geraldine Kemper over haar nieuwe RTL-avontuur
Het werd vandaag bekendgemaakt dat presentatrice de overstap maakt naar RTL. De oud-BNNVARA-ster blikt terug op haar carriere en kijkt vooruit naar wat er komen gaat.

Dit zijn de exclusieve beelden van Anouk's nieuwe nummer
Dit zijn de exclusieve beelden van Anouk's nieuwe nummer.

Monic Hendirckx over terugkeer in Penoza-film
De fans van Penoza konden vanochtend opgelucht ademhalen. Hoofdpersonage Carmen van Walraven leeft nog en is gewoon te zien in de nieuwe film. Wij verzorgden een alibi voor Monic Hendrickx en spraken haar over dit nieuwe avontuur.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 4 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie