Uitzending
RTL Boulevard - 7-11-2023

7-11-2023

RTL Boulevard

649 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Dave Roelvink over zijn tijd in de afkickkliniek. -Jennifer Aniston ontroostbaar na overlijden Matthew Perry. -Verdachte opgepakt voor moord op een Russische zakenman. -De Meilandjes krijgen er weer een nieuw programma bij.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Prins Harry ontbreekt tijdens 75e verjaardag Koning Charles: 'Geen uitnodiging gekregen'
Een historische dag vol pracht en praal bij onze westerburen: Koning Charles hield vandaag voor het eerst zijn 'Kings Speech', zegmaar de Troonreden van Engeland. Dat alles vlakvoor zijn 75e verjaardag, die volgende week gevierd zal worden, in kleine kring, maar zónder z'n bloedeigen zoon Harry (39).

Amsterdammer opgepakt tien jaar na vondst romp van Russische zakenman
Een grote doorbraak in het onderzoek naar een romp, die de politie in 2013 in het Amsterdamse IJ vond. De recherche heeft vanochtend namelijk een man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de 65-jarige Russische kunsthandelaar Aleksandr Levin. Hoewel de aanhouding een belangrijke stap is, is er nog veel onduidelijk, maar één ding is zeker: de politie gaat volop door met het onderzoek.

Grote zorgen om Friends-actrice Jennifer Aniston: 'Ze is ontroostbaar'
Grote zorgen om Jennifer Aniston (54). Na het overlijden van haar beste vriend en collega Matthew Perry, zou het heel erg slecht met haar gaan. Vorig jaar november overleed ook haar vader John Aniston op 89-jarige leeftijd en is de dood van Matthew het tweede grote verlies in een jaar tijd voor de actrice. Ze is ontroostbaar.

De Familie Meiland komt met Chateau Meiland VIPS: 'Soort Boerderij van Dorst'
Ook hier, aan deze desk, hebben wij wel eens besproken dat het niet zo goed gaat met de kijkcijfers van De Meilandjes en of het programma nog wel een lang leven beschoren is. Maar het tij is volledig gekeerd. Sinds een aantal weken stemt iedereen weer af op het licht hysterische, maar gezellige gezin. Logisch dus dat SBS6 nog lang niet is uitgekeken op de klusfamilie. De zender heeft zelfs nieuwe plannen met ze.

Emotionele Dries Roelvink ziet zijn overleden ouders nog zo zitten in Het Concertgebouw
Het was gisteravond een bijzonde avond voor Dries Roelvink (64). De zanger stond namelijk na 30 jaar nog één keer in het concertgebouw. Dries houdt van show en dus pakte hij de hele zaal in met zijn grote liefdes op de eerste rij.

Barbra Streisand schrijft verdrietig over gemis van moederliefde in haar boek: 'Zucht naar erkenning'
Jarenlang zit Barbra Streisand (81) op haar, waarschijnlijk gigantische, zolderkamertje te zwoegen op haar autobiografie. Maar het is haar gelukt, en met honderden en nog eens honderden pagina's is ze behoorlijk scheutig geweest in de verhalen. Zo kloonde ze ooit haar hond. Vandaag ligt dat boek in de winkel en aangezien de vedette er ruim zestig jaar in de showbizz op heeft zitten en de awards tot het plafond gestapeld staan, valt er genoeg te vertellen.

Prinses Beatrix zoekt het zonnetje op in Curaçao: dít is wat ze uitspookt op het eiland
Prinses Beatrix (85) zoekt in deze koude dagen het zonnetje op. Waar menig Nederlander namelijk met een snotneus en twee paar sokken op de bank zit is onze prinses op Curaçao.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 7 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie