Uitzending
RTL Boulevard - 9-11-2023

9-11-2023

RTL Boulevard

521 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De acteursstaking in Hollywood is voorbij. -Wens komt uit voor Jaap Reesema. -Peter Gillis neemt het in de rechtbank op tegen zijn ex Nicol Kremers.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Michael Bublé wie? Jaap Reesema brengt eerste kerstsingle uit
Zeg je Mariah Carey (54), Wham! of Chris Rea (72), dan zeg je kerstmuziek. Wie weet kunnen we binnenkort Jaap Reesema (39) aan dit rijtje toevoegen. Want hoewel Sinterklaas het land nog niet eens in is, komt hij nu met een gloednieuwe kerstsingle. Wij gingen langs bij de muzikale spierbundel.

Filmrecensenten hard op de nieuwe speelfilm Hardcore Never Dies
De één vindt het herrie, de ander gaat er lekker op: hardcore. Vooral in de jaren negentig is het gigantisch populair en onderdeel van een grote 'gabbercultuur'. Over die periode is de speelfilm 'Hardcore Never Dies' gemaakt, waarin twee Rotterdamse broers totaal ontsporen. Tim Oliehoek (44) mocht het al zien en vertelt of ook hij helemaal uit zijn plaat ging.

Cast Een Moord Kost Meer Levens voelt zich verantwoordelijk tegenover Peter R. de Vries
Peter R. de Vries noemde het zijn best geschreven boek: 'Een Moord Kost Meer Levens'. Het boek gaat over het waargebeurde verhaal van Paul Spruit, die na een moeilijke jeugd net als zijn vader een moordenaar werd. Over deze tragedie komt nu een serie. De cast en de familie van Peter R. bekeken die vandaag samen.

Prinses Beatrix op haar 85e nog altijd fit: 'Doet waar ze plezier in heeft'
Lekker op een parelwit strand cocktails wegtikken terwijl je in het zonnetje ligt. Ja, het is goed toeven op de Cariben. Dat weet ook Prinses Beatrix (85), die op dit moment in het gebied is voor... 'werkbezoek'. Na een aantal dagen Curaçao is vandaag Aruba aan de beurt. Jeroen Snel (54) over de opvallend fitte prinses.

Hollywood (en Eric) haalt opgelucht adem na staking: 'Begin van de grote comeback van alles'
Rol de rode loper maar weer uit, want de Hollywoodstaking is op zijn eind. De vakbond en de grote filmstudio's hebben een deal bereikt over betere contractvoorwaarden voor de acteurs. En dat is goed nieuws voor ons: er kunnen weer films gemaakt worden.

Peter Gillis en Nicol Kremers lijnrecht tegenover elkaar: 'Welles-nietesspel'
Peter Gillis (61) en zijn ex Nicol Kremers (33) staan deze donderdag voor de rechter. De vakantiebaas wil namelijk dat zij haar mond houdt over privézaken. Rob Goossens (32) is hier en vertelt wat er vanmiddag nog meer besproken werd.

Peter Gillis en vriendin laten zich uit over nieuws 'zwangerschap'
In de preview van de nieuwe aflevering van 'Massa is Kassa' zien we de nieuwe vriendin van Peter Gillis (61) opeens met een babybuik. Of toch niet..? Voor de camera van RTL Boulevard vertellen ze over er een Petertje komt.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 9 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie