Uitzending
RTL Boulevard - 8-11-2023

8-11-2023

RTL Boulevard

632 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Er zouden drie aangiftes gedaan zijn tegen presentator Tim den Besten. -Het succes van De Verhulstjes. -4-delige documentaire over het leven van Robbie Williams. -Na het ongeluk op de ijsbaan eerder deze week krijgt shorttracker Suzanne Schulting een heel leuk opkikkertje.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Clarice Stenger: 'Iedereen die Heineken-geld aanraakt moet zich verantwoorden'
Ondanks de talloze boeken, films en rechtszaken die de Heineken-ontvoering hebben omgeven, is er nog steeds een mysterie dat onopgelost blijft. Na 40 jaar is bijna 4 miljoen euro van het betaalde losgeld nog altijd spoorloos. Dat is voer voor een nieuw boek en een podcast.

Suzanne Schulting wint weer beste shorttrackster van het jaar ondanks schaatsongeval
Tijdens een training maakte shorttrackster Suzanne Schulting (26) een angstaanjagende val en raakte ze gewond aan haar rug door de schaats van haar trainingspartner. Ze moest naar het ziekenhuis voor behandeling van een diepe snijwond, waardoor schaatsen tijdelijk niet mogelijk is. Er was echter een lichtpuntje vandaag, want ze werd bekroond als beste Nederlandse shorttrackster!

Rob Goossens durft Tim van Besten geen bericht te sturen: 'Vreselijk veel aan zijn hoofd'
Tim den Besten (36), de televisiepresentator, wordt geconfronteerd met drie aanklachten. Het Parool meldt vandaag dat hij op de homodatingapp Grindr de identiteit van drie mannen zou hebben misbruikt, ondanks herhaaldelijke verzoeken van deze mannen om daarmee te stoppen. Dit nieuws komt nog geen week nadat de presentator had onthuld dat hij lijdt aan een zeldzame vorm van kanker.

Vrouw van Gert Verhulst noemt het nieuwe seizoen een 'heel leuke werkvakantie'
De Verhulstjes zijn inmiddels niet meer weg te denken van het televisiescherm, en het langverwachte vijfde seizoen is van start gegaan. De eerste aflevering scoorde weer fantastisch dus zochten wij de populaire Vlaamse familie op en vroegen wij hen naar het geheim achter het ongekende succes van hun realitysoap.

Patrick Dempsey eindelijk uitgeroepen tot meest sexy man: 'Een geintje zeker?'
Na bijna twintig jaar sinds zijn doorbraak als McDreamy in de populaire serie Grey's Anatomy, heeft Patrick Dempsey (57) eindelijk de titel 'Sexiest Man Alive' van 'People' magazine verdiend. Hij treedt hiermee in de voetsporen van onder andere George Clooney (62), Brad Pitt (59) en Idris Elba (51).

Robbie Williams hoopt dat documentaire over zijn leven hem 'menselijker' maakt
Robbie Williams (49) werd al op zijn 16e bekend als lid van de iconische boyband Take That en bleef solosuccessen boeken. De Brit blijft solo lang aan de top. In die ruim dertig jaar lopen camera's mee om alles te volgen en al snel blijkt er iets goed mis. In de nieuwe beelden van de Netflix docu is te zien dat Robbie last had van een imposter syndroom.

Shay Kreuger 'ontzettend trots' op Rotterdamse misdaadserie Santos
Nederlandse misdaadseries zoals 'Mocro Maffia', 'Penoza', en 'Undercover' zijn razend populair. En dus is daar 'Santos', een nieuwe serie over een Rotterdamse familie die actief is in het criminele circuit. Ze kregen dit jaar het Gouden Kalf voor de beste Drama Serie, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 8 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie