Uitzending
RTL Boulevard - 12-11-2023

12-11-2023

RTL Boulevard

500 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lovende reacties voor Elise Schaap in Netflix-serie Ferry
De Brabantse drugscrimineel Ferry Bouman en zijn liefje DaniŽlle zijn sinds begin deze maand te zien in het razend populaire 'Ferry: de serie'. En dat de show gebinged wordt, dat moge duidelijk zijn want hij staat met stip bovenaan in de Netflix top 10. Elise Schaap (41) heeft haar rol als gangsterliefje volledig omarmd en krijgt dan ook kei-goede recensies.

Vrouwen maken dit jaar de dienst uit bij de nominaties van de Grammy Awards
Who run the world? Girls! De muziekbusiness wordt momenteel gedomineerd door vrouwen. Bij de nominaties voor de prestigieuze Grammys hebben mannen het nakijken. Want het zijn Miley Cyrus (30), Billie Eilish (21), Olivia Rodrigo (20) en Taylor Swift (33) die hoge muzikale ogen gooien.

Disney-hit Frozen na 10 jaar nog altijd een warm plekje in onze harten
'Let it go, let it go!', dit nummer kan iedereen uit volle borst meezingen. Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat de Disney-hit 'Frozen' voor het eerst het witte doek ziet. Van jong tot oud; iedereen heeft de prinsessen-zussen Elsa en Anna in hun hart gesloten en Mandy Woelkens (34) weet wel waarom.

Nieuw album Anouk verslaat The Rolling Stones ťn Taylor Swift
Een week geleden komt het langverwachte album van Anouk (48) dan eindelijk uit. Met 'Deena & Jim' laat de zangeres een heel nieuw geluid horen ťn dat blijkt een groot succes! Deze week komt ze namelijk binnen in de Album Top 100 en verslaat ze grote internationale namen als The Rolling Stones.

Gruwelijke moord Maja Bradaric roept nog altijd veel vragen op: 'Waren vrienden'
Twintig jaar geleden wordt de destijds 16-jarige Maja Bradaric op gruwelijke wijze vermoord. Haar lichaam wordt†gedumpt en in brand gestoken. Extra walgelijk is dat de daders goede vrienden van Maja zijn. Haar ouders hebben tot op de dag van vandaag geen idee waarom hun dochter dood moest.

Niet gebruik maken van extra fotosessie 'gemiste kans' voor de Oranjes
Wat heeft Alexia (18) aan en welke flauwe grap haalt Willem-Alexander (56) nu weer uit? De tweejaarlijkse fotosessies met de Oranjes staan bij fans en fotografen rood omcirkeld in de agenda's, toch is de koninklijke familie dit jaar in een minder royale bui, want we moeten het met maar ťťn fotosessie doen. En dat is teleurstellend. Waarom de Oranjes zich niet aan hun afspraken houden weet Jeroen Snel (54).

Charles in tranen bij onthulling beeld van zijn moeder: 'Koning van vlees en bloed'
Een emotionele avond voor koning Charles (74) en koningin Camilla (76). Zaterdagavond onthullen ze twee bronzen standbeelden van voormalig koningin Elizabeth en haar man Philip ter ere van de 150ste verjaardag van The Royal Albert Hall, de wereldberoemde Londense concertzaal. De koning is zichtbaar geŽmotioneerd nadat de beelden van zijn ouders zijn onthuld.

Even Tot Hier nu al bekroond tot beste programma van het najaar
'Even Tot Hier' is terug en verbreekt direct alle records. De kijkers zijn lyrisch over de seizoensopening waarin Rico Verhoeven, Alain Clark en Patty Brard een glansrol hebben. En dat geldt ook voor onze Rob Goossens (32).

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 12 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie