Uitzending
RTL Boulevard - 10-11-2023

10-11-2023

RTL Boulevard

589 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nieuw seizoen Even Tot Hier gaat 'gigantisch' scoren
Vanaf morgen beginnen Niels van der Laan en Jeroen Woe weer met hun zaterdagavondshow 'Even tot Hier'. De liefhebbers van de succesvolle mix van parodieŽn, liedjes, satire en actualiteit hebben bijna 6 maanden moeten wachten, maar het programma is nu eindelijk weer terug van weggeweest.

Dit zijn dť lingerietrends voor deze kerst
Terwijl de temperatuur buiten flink aan het dalen is, loopt de temperatuur in de modewereld op, want de grote merken pakken de aankomende feestdagen weer flink uit met gloednieuwe lingerie. De echte A-sterren lieten zich strikken voor de campagnes waarin niks te gek was. Want: Hoe sexier, hoe beter, is het credo deze winter.'

Max Verstappen doet boekje open over band met stiefdochter
Dat 'ie kan sturen weten we, maar dat Max Verstappen ook een echte familieman is blijkt uit een mooi interview in Time Magazine. Daar spreekt hij over de goede band die hij heeft met het 4 jarige dochtertje van vriendin Kelly Piquet, Penelope. 'Ik zie haar elke dag als ik thuis ben', zegt hij. 'We kunnen het heel goed met elkaar vinden.' Max staat als eerste Nederlander sinds 1960 in zijn eentje op de cover van het blad.

Nienke deelt verslag van zware rollercoaster met dochter
Het zijn zware dagen voor Nienke Plas. Nadat blijkt dat haar bijna 1 jaar oude dochtertje Harley geboren is met een hartafwijking en in januari daardoor een heftige hartoperatie ondergaat, moet de kleine nu voor de tweede keer op rij onder het mes. In haar nieuwe vlog blikt Nienke terug op de emotionele rollercoaster.

'Charme van MŠxima komt niet over op staatsieportretten'
Vanmorgen vroeg werden we verrast met nieuwe staatsieportretten van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Als een duveltje uit een doosje waren ze er. Aan Anton Corbijn de eer om het Koninklijk Paar op de gevoelige plaat vast te leggen. De foto's zijn gemaakt ter ere van het 10-jarige Koningsschap.

Demi uit het Spaanse Dorp thuis overvallen met vuurwapen
Het was even flink schrikken voor oud Spaanse Dorp deelneemster Demi, van de familie Rutten. Gisteravond is ze namelijk in haar eigen huis overvallen met een vuurwapen. Een bizar verhaal, wij spraken haar. Komt dus vaker voor, mensen die voor iets op marktplaats komen en vervolgens zoiets flikken.. let daarvoor op en bel direct de politie!

Geen liefde op het eerste gezicht tussen Arjen Robben en vrouw
Arjen Robben wist in zijn gehele voetbalcarriŤre al aardig wat ballen in het doel te schieten, maar in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek vertelt de oud-profvoetballer hoe hij zijn vrouw Bernadien in zijn jongere jaren ůůk wist te scoren. Toch was Bernadien eerst niet zo onder de indruk van de toen 16-jarige voetballer. De eerste aflevering van Sterren op het Doek is morgenavond te zien om 20:40 bij MAX op NPO2.

Carlo hint op bijzonder klik tussen Monica en Ruben
Vanavond zit het hele land weer voor de buis voor een ouderwets potje raden tijdens een gloednieuw seizoen van The Masked Singer. Zou het dit jaar dan toch echt Marga Bult zijn, verkleed als nijlpaard? Ruben Nicolai, een lťger aan nieuwe karakters, de panelleden Gerard, Loretta, Carlo, Buddy ťn de gloednieuwe aanwinst Monica Geuze doen hun uiterste best de studio weer volledig op zijn kop te zetten.

'Er zijn geen winnaars in Danny de Munk-zaak, alleen verliezers'
Een turbulent anderhalf jaar voor Danny de Munk! Eind mei 2022 deed een anonieme vrouw aangifte van verkrachting. De zanger reageerde hierop met een tweetal tegenaangiftes. Vorig jaar november beslist het OM wegens gebrek aan bewijs Danny niet te vervolgen. En vandaag is besloten dat de zaak van De Munk tegen de aangeefster niet doorgezet wordt.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 10 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie