Uitzending
RTL Boulevard - 1-11-2023

1-11-2023

RTL Boulevard

562 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Joran van der Sloot vertelt gedetailleerd over de moord op Stephany Flores. -Alles over het langverwachte interview tussen Matthijs van Nieuwkerk en Anouk. -Na Undercover en Ferry de film komt Ferry Bouman nu met Ferry de serie. -Makers van Friends reageren op het overlijden van Matthew Perry.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Anouk merkt nu al last te hebben van dementieklachten: 'Nu al vergeetachtig'
Matthijs van Nieuwkerk (63) mocht maandagavond al Anouks (48) nieuwe album presenteren en vandaag laat ze zich ter ere van haar nieuwe muziek ook nog eens uitgebreid door hem interviewen. De twee voerden in 'DWDD' al heel wat persoonlijke gesprekken met elkaar en ook dit keer weet Matthijs het onderste uit de kan te halen.

Joran van der Sloot laat met liefde voor zijn dochter een andere kant van hem zien: 'Mijn oogappeltje'
De laatste weken líjken de mysteries rondom Joran van der Sloot (36) opgehelderd te worden in de Videoland serie 'De Biecht van Joran.' Waar het al die tijd over Natalee Holloway ging, komt in de laatste aflevering de moord op Stephany Flores in 2010 aan het licht. Joran deelt de gruwelijke details van die bewuste avond tot in detail, maar we zien óók een hele andere kant van hem, namelijk die als vader van dochtertje Dushi. Twee totaal verschillende werelden.

Frank Lammers wil Undercover verder uitbreiden: 'Ferry de musical of Ferry op Ibiza'
Fans van Ferry Bouman kunnen hun worstenbroodjes vast gaan opwarmen in de oven, want het is bijna zo ver. Vanaf vrijdag zijn gloednieuwe avonturen te streamen van deze Brabantse troetelcrimineel. In 'Ferry de serie' gaan er na het succes van 'Undercover' en 'Ferry de Film' weer heel wat pilletjes, kogels én hilarische scheldwoorden doorheen. Vandaag kwam de cast bijeen voor een feestelijke bijeenkomst in.

Kleding in koffietinten is helemaal in deze herfst: Nikkie Plessen deelt haar ultieme tips
Ken je dat gevoel dat je voor je kast staat en denkt: wat moet ik aan!? Deze herfst is het eigenlijk heel simpel, kleed jezelf aan als een lekkere Latté, want kleding in koffietinten, is momenteel helemaal hip.

Friends-maker sprak Matthew Perry twee weken voor zijn dood: 'Voelde zich emotioneel goed'
Drie dagen na zijn dood is Hollywood nog steeds in shock door het plotselinge overlijden van Matthew Perry. De reacties blijven binnen stromen, zo ook van de makers van 'Friends', wat de grote doorbraak betekent voor de acteur in de jaren '90, die Matthew twee weken die bewuste zaterdagavond nog hebben gesproken.

Roos Reedijk kondigt achtste seizoen Kopen zonder Kijken aan: 'Meld je aan'
Interieurstylist Roos Reedijk (47) heeft de afgelopen jaren voor 'Kopen zonder Kijken' heel wat huizen voorzien van knalkleuren, panterprint en lekkere printjes op de muur. Inmiddels weten kopers waar ze aan beginnen als ze aan het programma meedoen, maar de deelnemers van het eerste seizoen hadden tótaal geen idee. In 'Kopen zonder Kijken: Jaren Later' gaat Roos terug naar de kopers van het eerste uur.

Medewerkers NCTV verdacht van het lekken van staatsgeheimen: wie is er in gevaar?
Een 64-jarige man uit Rotterdam en een 35-jarige vrouw uit Gouda worden vorige week van hun bed gelicht omdat het vermoeden is dat deze overheidsmedewerkers staatsgeheime informatie in hun bezit hadden. Een ernstige verdenking, die het Openbaar Ministerie dan ook hoog opneemt.

Wolter kroes maakt lied met bijzondere boodschap
Fans van Wolter Kroes (54) hebben een goede week, want de zanger komt namelijk aanstaande vrijdag met nieuwe muziek. Het liedje 'Haal Alles Uit Het Leven' heeft een bijzondere boodschap. Tijdens de clipshoot vertelt hij er ons meer over.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 1 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie