Uitzending
RTL Boulevard - 2-11-2023

2-11-2023

RTL Boulevard

471 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Peter Gillis is létterlijk over de kook. -The Beatles zijn terug. -Kaj Gorgels vertelt hoe het leven is als kersverse vader.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jada Borsato te zien in nieuwe musical over gevaren van social media
Jada Borsato (20) heeft een rol te pakken in de nieuwe musical 'Impact'. Jada speelt in de musical mode-ontwerpster Jip en wij spraken haar over haar nieuwste klus.

Lord of the Rings na 20 jaar weer terug in de bioscoop
'The Lord of the Rings'-trilogie sleepte de een na de andere Oscar binnen. Inmiddels is het alweer 20 jaar geleden dat het laatste deel van het epische meesterwerk verscheen en daarom is de legendarische strijd om de ring weer terug op het witte doek.

Rapper Def Rhymz dankbaar voor reacties: 'Gaat nu goed'
Rapper Def Rhymz (53) slaat met het nummer 'Doekoe' de spijker op zijn kop, want wat écht gelukkig maakt is je gezondheid. Iets dat hij nu des te meer begrijpt. De artiest heeft namelijk een donorhart nodig en loopt tot die tijd rond met een apparaat dat hem in leven houdt.

Pestgedrag onder jongeren neemt schrijnende vormen aan: 'Schoolplein vindt online plaats'
Het pestgedrag onder jongeren gaat van kwaad tot erger. Steeds vaker verschijnen er video's van kinderen wiens leven helemaal kapot gemaakt wordt. Zo krijgen ze flinke klappen en worden ze extreem verweerder terwijl ondertussen iemand met een telefoon alles vastlegt. Voor een Rotterdamse jeugdagent is de maat nu vol. Clarice Stenger vertelt wat er moet gebeuren.

Het Perfecte Plaatje-afvaller Anna Drijver stopt nog niet met fotograferen, camera gekregen van Benja Bruijning
Nadat ze de voorgaande weken de jury nog weet te verpletteren met haar foto's, is het deze week toch de beurt aan Anna Drijver (40) om het veld te ruimen in 'Het Perfecte Plaatje'. Na een ietwat onscherp kiekje weet de actrice niet genoeg punten binnen te halen om door te gaan naar de volgende aflevering.

Kersverse papa Kaj Gorgels last van korte nachten: 'Zo ontzettend moe'
Het zoontje van Kaj Gorgels (33) verrijkt sinds drie weken zijn leven. In de nieuwste aflevering van zijn podcast 'Geuze & Gorgels' spreekt de kersverse vader over deze bijzondere tijd.

Nieuwe single The Beatles komt 'niet in de buurt van de klassiekers'
De muziekwereld staat op zijn kop: The Beatles zijn terug en hebben hun állerlaatste nummer ooit uitgebracht met daarop een loepzuivere John Lennon. Radio-dj Morad El Ouakili (43) deelt zijn mening over het nieuwe muzikale hoogstandje.

Peter Gillis trekt zich niets aan van kritiek Massa is Kassa: 'Weet zelf het beste hoe het zit'
Peter Gillis (61) zullen we niet snel op de cover van 'Men's Health' zien, want hij eet meer worstenbroodjes dan dat 'ie stappen zet. Omdat de beruchte 'Massa is Kassa'-ster overal geld in ziet, komt hij nu met een eigen kookboek. Verwachten geen haute cuisine, maar burgers met friet. Een recept voor succes!

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 2 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie