Uitzending
RTL Boulevard - 4-11-2023

4-11-2023

RTL Boulevard

578 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie Plessen gaat door het lint voor nieuwe modetrend: de strik
Minnie Mouse was haar tijd ver vooruit en liep al er al mee rond: de strik. Alle grote modehuizen zijn inmiddels wakker geschrokken, want je ziet het nu ťcht overal. Strikjes in je haar, op je jurk of schoenen: het kan en mag allemaal. Nikkie Plessen (38) vertelt of ook zij door het lint gaat.

Sylvester Stallone doet in docu boekje open over zijn roerige leven
Met zijn wapperende manen, gespierde torso en doorleefde blik wordt Sylvester Stallone (77) in de jaren zeventig plotsklaps wereldberoemd als zowel Rocky als Rambo. Maar zo'n leven aan de top gaat niet zonder slag of stoot, zo is nu te zien in de nieuwe Netflix-documentaire 'Sly'.

Caroline Tensen probeert mee te varen op het succes van woonprogramma's
Van 'Kopen zonder Kijken' tot 'Help, mijn man is Klusser!'; woonprogramma's timmeren lekker aan de weg qua kijkcijfers. En dus komt Caroline Tensen (59) nu met het nieuwe programma 'Kopen Of Slopen'. Ze geeft ons alvast een kijkje in de keuken en legt uit wat we kunnen verwachten.

Motief Paul T. nog niet duidelijk: 'Geen verleden met justitie'
De Australische en Engelse pers zijn nog steeds in de ban van de 24-jarige Nederlander Paul T.. Vorige week was er een klopjacht gaande op de Brabander, die zijn vriendin vermoord zou hebben in Sydney. Een dag later werd hij zelf dood aangetroffen. Clarice Stenger is hier over deze brute moord en alle gevolgen van dien.

Typhoon en Frank Boeijen brengen samen nummer uit over 'balans vinden'
Rapper Typhoon (39) en Frank Boeijen (65) hebben samen het nieuwe nummer 'Laatste Dans' uitgebracht. Typhoon vertelt ons meer over deze bijzondere samenwerking en de betekenis achter het nummer.

Holland's Got Talent-winnaars investeren geld in 'toekomst en studieschuld'
Na een wekenlange strijd komt vrijdagavond tijdens een zinderende finale de langverwachte ontknoping van 'Holland's Got Talent'. Rik en Aimťe mogen zich de winnaars noemen van het dertiende seizoen. Ondanks hun kersverse overwinning is het acrobatenduo een dag later alweer druk bezig met hun volgende toekomstplannen.

'Jennifer Aniston hield zich afzijdig tijdens afscheid Matthew Perry'
Terwijl heel de wereld nog steeds in shock is na het onverwachte overlijden van Matthew Perry, is hij nu een week later in zeer besloten kring begraven. Nabestaanden van de acteur namen vrijdag op slechts ťťn kilometer afstand van de 'Friends'-studio afscheid. Uiteraard waren zijn 'Friends'-collega's erbij om hun vriend een laatste eer te bewijzen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 4 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie