Uitzending
RTL Boulevard - 3-11-2023

3-11-2023

RTL Boulevard

594 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Giel Beelen is dolverliefd op baby: 'Het is zo onvoorwaardelijk'
Giel Beelen kan wel janken van geluk. Afgelopen dinsdag beviel zijn vrouw Floor van een kerngezonde dochter: Josephine Monique. Vandaag vertelt de radio-dj voor het eerst op zijn eigen Radio4All aan Prem Radhakishun hoe het in huize Beelen er momenteel aan toe gaat, maar dat iedereen op een roze wolk zit, dat is een ding dat zeker is.

Rico vecht in stijl tijdens Glory: 'Dior-outfit laten maken'
Waar menig andere sporter op zijn 34e lekker geniet van zijn welverdiende centen slaat Rico Verhoeven nog even door. Na een periode van afwezigheid keert hij morgen (In stijl) terug in de Glory-ring voor zijn Collision 6-gevecht tegen Tariq Osaro. Wij waren vandaag aanwezig bij de staredown en we spraken hem. Zoals ik al zei vecht Rico morgen in stijl. Hij zal morgen namelijk in kleding van Modemerk Dior spelen.

'Barbie heeft flink trauma opgelopen na seksuele uitbuiting'
Het is september 2022 als de politie een inval doet in een bordeel in Den Haag. Tot hun grote schrik treffen zij daar onder andere Samantha de Jong aan, die wij ook wel kennen als Barbie uit Oh Oh Cherso. Volgens justitie is ze een slachtoffer een heftige zaak rondom uitbuiting en mensenhandel. Sterker nog, zij zou gedwongen zijn de prostitutie in te gaan. Vandaag diende de zaak in de rechtbank van de Hofstad.

Rob Goossens: 'Tim den Besten gaat door een hel'
Al sinds gistermiddag ontvangen wij op de redactie, maar ook Yvonne Coldeweijer en haar juicekanaal, zeer verontrustende berichten over Tim den Besten. De VPRO kwam gisteren, zo konden wij toen al melden, met een statement waarin verteld werd dat hij ernstig ziek zou zijn. En gisteravond voelde zijn advocaat zich gedwongen om, na hardnekkige geruchten over overschrijdend gedrag, te reageren. Tim lijdt aan een ernstige en zeldzame vorm van kanker.

Criminelen wassen drugsmiljoenen wit met goud
Bolle Jos, Piet Wortel en nog tal van andere zware criminele kopstukken wassen hun drugsmiljoenen wit met een 'gouwe ouwe' methode, namelijk met goud. Staven van het edelmetaal zijn klein, waardevast en het is overal ter wereld in te wisselen. En precies dat, maakt het voor de grootste drugsboeven van ons land, een populaire methode om van hun illegaal verkregen geld af te komen. En zie daar: het ontstaan van de zogeheten goudmaffia.

Zien: dť eerste beelden van de nieuwe docu van Andrť Hazes
Half Nederland kotst hem uit, en de andere helft hoeft niet per se naar een concert van Andrť Hazes. Toch werkt de artiest onverminderd door aan zijn carriŤre, en dat valt te prijzen. Na zijn eerste docu-reeks op Videoland, Crossroads, waar het veelal ging over drank en drugs, komt er een tweede serie. En daar hebben wij de exclusieve, eerste, beelden van.

Ranking the Talent is 'ouderwets zaterdagavondprogramma'
Johnny de Mol is de komende tijd weer veel op de buis te zien, onder meer met zijn nieuwe talentenjachtprogramma 'Ranking the Talent'. Maar wat kunnen wij daar nou van verwachten?

Fatima prijst Sarina Wiegman: 'Zo gepassioneerd met haar vak bezig'
In het rijtje Louis van Gaal, Rinus Michels en Johan Cruijff hoort ook al een aantal jaren Sarina Wiegman thuis. Ze won het EK met zowel Oranje als Engeland en bereikte ook nog eens twee keer de finale van het wereldkampioenschap. Al dat succes schreeuwt natuurlijk om een boek. Nou, en dat is er nu ook: Whatever It Takes heet het. Fatima sprak haar vandaag bij de presentatie.

Steven en Jamie Kazan gaan droom in Las Vegas realiseren
Het succes van Steven en Jamie Kazan lijkt niet te stoppen. Na het winnen van de televizier Jeugd award dit jaar komt er een tweede seizoen komt van hun populaire programma: Road to Vegas. Want na een mislukte eerste poging geven de twee opnieuw alles om hun Las Vegas droom te realiseren. Wij spraken de twee.

Ruben Nicolai licht tipje van de sluier over The Masked Singer Live
Fans van The Masked Singer opgelet! Wat is er nou leuker dan vanaf de bank raden wie er in die prachtige pakken zit? Precies, zelf aanwezig zijn! Volgend jaar is het mogelijk tijdens The Masked Singer Live. Ruben Nicolai neemt ons alvast mee.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 3 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie