Uitzending
RTL Boulevard - 5-11-2023

5-11-2023

RTL Boulevard

547 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gevecht in de ring 'voelde als thuiskomen na lange vakantie' voor Rico Verhoeven
Rico Verhoeven (34) maakt zaterdagavond zijn rentree in de ring waar hij Tariq Osaro (28) een koekje van eigen deeg geeft. Onze sportdeskundige Donny Roelvink (25) was erbij ťn sprak de grande winnaar na afloop.

Dave Roelvink geniet van familie in Marbella: 'Gaat goed met hem'
Dave Roelvink (29) zit onlangs wekenlang in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, maar is nu weer aan de beterende hand. Dat vertelt zijn broer Donny (25) zondagavond in RTL Boulevard.

Voel je een griepje opkomen? Ga dan naar de groenteboer voor een dosis champignons
Oesterzwammen, cantharellen, portobello's, of gewoon de witte champignon: In het bos struikel je er momenteel over, en je kan er de gekste gerechten mee maken. Miljuschka Witzenhausen (38) weet alles over de bijzonder veelzijdige schimmel.

Amerikaanse pers weet het zeker: Kourtney Kardashian is bevallen van zoontje Rocky
Kourtney Kardashian (44) zou zijn bevallen van haar eerste kindje met Travis Barker (47). De twee hebben alles op alles gezet om in verwachting te raken en ook de zwangerschap gaat niet zonder slag of stoot. Maar zoals altijd bij de familie komt ieder drama uiteindelijk weer goed en mag zoontje Rocky Thirteen zich de nieuwste Kardashian telg noemen.

Baby's op set nieuwe film Barbara Sloesen leverde 'spontane, leuke dingen' op
We kunnen weer een heerlijk potje wegzwijmelen met z'n allen: vanaf volgende week is de nieuwste romcom 'Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn' te zien. Hoofdrolspeelster Iris zit op een roze wolk want ze gaat eindelijk trouwen. Maar of dat droomhuwelijk er ook echt van gaat komen, is nog maar de vraag. We spraken de cast in de stad van de liefde: Parijs!

Gert Verhulst emotioneel in nieuw seizoen De Verhulstjes
Plezant nieuws voor fans van de gezelligste familie van Vlaanderen: De Verhulstjes zijn terug! En dus kunnen we weer genieten van het reilen en zeilen van Gert, Ellen, Marie en Victor.†In dit vijfde seizoen verruilt de familie hun luxe villa in Saint Tropez voor een camping, waar Gert zich als heuse reisleider ontpopt.

Jan van der Winden gebruikt ervaring bij 'sekte' voor politiewerk
Bij het woord sekte denk je misschien aan de 'Handmaid's Tale' of de Bhagwanbeweging. Ook Jan van der Winden groeit als kind op in een sekte. Zijn heftige ervaringen gebruikt hij nu tijdens zijn werk bij de politie, waar hij specialist is op een heuse sekte-afdeling. En dat werk is ook in ons land hard nodig, weet Clarice Stenger.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 5 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie