Uitzending
RTL Boulevard - 3-6-2021

3-6-2021

RTL Boulevard

356 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Duurste Nederlandse film van de afgelopen jaren eindelijk op groot scherm
Met een budget van 14 miljoen euro, een internationale cast n spectaculaire scenes moest 'De Slag om de Schelde' d bioscoophit van de afgelopen kerstvakantie worden. Maar helaas, door de lockdown ging dat feest niet door. Met de heropening van de bioscopen aanstaande zaterdag gaat de film in herkansing.

Borduren helpt Mxima te ontspannen: 'Traditie in eer houden'
Pareltjes, kraaltjes, kant en handgemaakt borduurwerk: onze koninginnen, smllen er van! Beatrix (83) en Mxima (50), kunnen hun hart ophalen, want vanaf zaterdag kunnen ze hun eigen jurken gaan bekijken in het Fries Museum.

Moeder Lil' Kleine laat zich voor het eerst uit over de situatie
Ondanks het charmeoffensief van Lil' Kleine (26) duurt de opheft voort. In een opiniestuk over de reactie van platenmaatschappij Top Notch in 'Het Parool' wordt de zanger een giftige man genoemd. Ook de moeder van Jorik laat nu ook voor het eerst van zich horen.

Henny Huisman gaat nooit meer iets zeggen over Marco Borsato
Over twee weken wordt n van de allergrootste tv-iconen die ons land kent, Henny Huisman, alweer 70 jaar. Dat is voor hem d perfecte tijd om eens een boekje open te doen over zijn leven en collega's. En in de biografie neemt het kijkcijferkanon geen blad voor de mond.

Kroongetuige Nabil B. ook betrokken bij moord op journalist Martin Kok?
Op de telefoon van de kroongetuige in het proces tegen Ridouan Taghi (43) is een observatiefilmpje van crime-blogger Martin Kok gevonden. Waarom kwam deze nooit in het dossier van de moordzaak op Kok? Een interessant verhaal zegt John van den Heuvel (58).

Thuisfront lacht om cashende voetballers, maar wat schuift het eigenlijk?
Nog maar n week wachten en dan is het zover: volgende week vrijdag start het EK-voetbal. Voor de echte fans gaat bij elk reclameblok de ademhaling al een beetje omhoog, want ruim 60 procent is gevuld is met oud-voetballers die de Oranjekoorts aanwakkeren. Maar wat verdient dat eigenlijk?

Na 'snuifgate' Italiaanse rockgroep Mneskin nu beticht van plagiaat
Na de cocane-rel is er nog meer gedoe rondom de winnaars van het Songfestival. Het winnende nummer lijkt namelijk verdacht veel op het nummer 'You want it, you've got it' van The Vendettas, de oude band van Joris Linssen (55). En dat is natuurlijk plagiaat. Oordeel zelf.

Jim Bakkum en 'Mr. First Dates' Sergio Vyent samen het theater in
Jim Bakkum (33) gaat weer het theater in. Op Instagram maakt de zanger vandaag bekend dat hij samen met Mr. First Dates Sergio Vyent een show zal maken in het teken van n van 's werelds grootse artiesten die ooit geleefd heeft: Frank Sinatra. Wij spraken hem vandaag.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 3 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie