Uitzending
RTL Boulevard - 1-6-2021

1-6-2021

RTL Boulevard

263 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Scoop: Beau van Erven Dorens wordt nieuwe Rik Felderhof
Zeg je Beau van Erven Dorens (50), dan zeg je: 'druk baasje', die altijd wel in is voor een duik van een gevaarlijke cliff of om het Kanaal over te zwemmen, óf om te overleven op een onbewoond eiland. En nu zijn talkshow 'Beau' bijna met zomerstop gaat, heeft 'ie daar langzaam maar zeker ook weer wat tijd voor. Dus ging Maxim Hartman (57) maar eens met hem kite-surfen.

Honderden moorden of niet: Italiaanse 'Godfather' is op vrije voeten
Na een kwart eeuw brommen in de Italiaanse cel, is vandaag het meest beruchte maffia-kopstuk van Italië, Giovanni Brusca, op vrije voeten. Het 'Zwijn van Palermo', zoals hij in de Siciliaanse regionen wordt genoemd, zat een levenslange straf uit voor de gewelddádige moord op onder anderen een rechter. Totdat hij tóch maar eens ging praten met justitie.

Angela de Jong: 'Ik ga niet langs bij Rachel Hazes'
Ook vandaag is er natuurlijk weer Hazes-nieuws in showbizzland! Want Rachel (51) is na drie dagen wachten uit haar holletje gekropen om een flínk statement te maken naar Angela de Jong (45), die afgelopen week een behoorlijk pittige column schreef. De 'Mater Familias' laat het er niet bij zitten en heeft er wel oren naar dat de TV-recensent binnenkort eens langskomt voor een theekransje...

Willem-Alexander houdt lippen stijf op elkaar over vaccin
Koning Willem-Alexander (54) heeft zijn prik gehad! Dat onthulde hij vandaag tijdens zijn bezoek aan twee buurt-initiatieven in het stadsdeel van Den Haag waar hij zelf woont.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 1 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie