Uitzending
RTL Boulevard - 6-6-2021

6-6-2021

RTL Boulevard

218 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hans Klok laat details los over gloednieuwe Nederlandse show
Met veel tam-tam vertrok Hans Klok (52) naar Las Vegas om het te gaan maken op de legendarische strip. Maar door die strip kwam een streep, want ook 'magic' is niet bestand tegen het coronavirus. Nu is Hans voor even terug en kunnen we ook her weer met open mond genieten van zijn kunsten.

Acteervriendinnen Anna en Elise opnieuw samen in Netflix-serie
Actrices Anna Drijver (37) en Elise Schaap (38) go waaaay back! Ze kennen elkaar al van de toneelacademie, speelden samen in 'Undercover', werken momenteel aan de allereerste Nederlandse comedyserie 'Fake it, till you make it' n zijn binnenkort samen te zien in de animatiefilm 'Boss Baby: familiegeheimen'.

Alles over de lover van Max Verstappen: Kelly Piquet
De 32-jarige Kelly Piquet is op dit moment de aller-heetste vrouw op het race circuit, en dan is ze ook nog eens de vriendin van Max Verstappen. Op dit moment is ze natuurijk zijn tranen aan het drogen. Dat de twee elkaar eind 2020 tegen het lijf lopen is ook niet zo gek, want de Braziliaanse beuty heeft naast haar werk als model k een grote passie voor racen.

Imanuelle Grives maakt comeback: 'Dankbaar voor tweede kans'
Imanuelle Grives (36) maakt haar comeback op het witte doek. De peuter-serie 'Dropje' is namelijk z'n succes dat er een bioscoopversie van wordt gemaakt. Voor de actrice een enorme opsteker, die nu na het uitzitten van haar gevangenisstraf voor drugshandel weer veelvuldig op de filmset staat.

Peter R. over initiatief Namens de Familie: 'Heel belangrijk'
Als in 2017 Anne Faber wordt vermist, volgt de media dit alles op de voet. Haar oom Hans Faber is destijds slachtoffer n woordvoerder tegelijkertijd. Dankzij zijn achtergrond als journalist weet hij de regie te houden. Met deze ervaring richt hij de stichting 'Namens de Familie' op.

Heeft Willem-Alexander Amalia vandaag naar Mallorca gevlogen?
Er is vanmorgen een prive-vliegtuig opgestegen, waarvan het heel goed mogelijk zou kunnen zijn dat de koning aan boord zat! Het toestel vertrok vanaf een speciale plek op Schiphol, waar vrijwel alleen staatshoofden opstappen, en is vervolgens op Mallorca geland. De Rvd wil er absoluut niets over kwijt, maar wij gokken heel voorzichtig dat de koning zijn dochter Amalia (17) naar het zonnige eiland heeft gevlogen om met haar vriendinnen bij te komen van haar examens.

Marc over geboorte royal-baby: 'Geeft mooie glans aan sombere tijd'
Twee jaar na de geboorte van zoontje Archie hebben de Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) een dochtertje op de wereld gezet. Dat is zojuist duidelijk geworden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 6 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie