Uitzending
RTL Boulevard - 31-5-2021

31-5-2021

RTL Boulevard

289 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sylvie Meis maakt korte metten met roddels
Dankzij een scheidingsschandaal, talloze ex-vriendjes en een bijzondere bruiloft weet Sylvie Meis (43) al jarenlang wekelijks de roddelbladen te halen. Maar nu neemt de diva het heft in eigen handen!

Crimineel Rico de Chileen moet 11 jaar de bak in
De rechtbank van Amsterdam heeft Rico de Chileen (47) veroordeeld tot 11 jaar cel. Dat voor het leiden van een criminele organisatie die liquidaties pleegde en hun vies verdiende misdaadgeld witwaste.

Thierry Baudet neemt vaccin niet: 'Totaal onduidelijk experiment'
Politicus Thierry Baudet (38) vertelt voor de camera van RTL Boulevard dat hij zich niet laat vaccineren en legt ook uit waarom.

Duncan Laurence reageert: 'Heb niks achtergehouden'
De grootste domper van het afgelopen Eurovisiesongfestival was toch wel dat Duncan Laurence (27) wegens corona niet live kon optreden tijdens de finale. Vandaag reageert 'ie voor het eerst op de roddels en blikt hij terug op het festijn.

John Williams gaat heftige confrontatie aan
Linda en Andr hebben al tig jaar geleden het huis van Linda's opa gekocht. Een prachtige, karakteristieke woning in het Noord-Hollandse Winkel, maar waar nog een hoop aan moest gebeuren. Inmiddels zijn we 23 jaar, maar geen stap verder. In 'Help, Mijn Man Is Klusser' weet presentator John Williams (51) niet wat 'ie ziet.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 31 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie