Uitzending
RTL Boulevard - 4-6-2021

4-6-2021

RTL Boulevard

282 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Andr van Duin ontvangt eerste exemplaar van bijzonder boek
Andr van Duin (74) heeft een zware tijd achter de rug in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis in Amsterdam. Hij werd daar behandeld toen er darmkanker bij hem werd geconstateerd. Daarom ontvangt hij ook in hetzelfde ziekenhuis het eerste exemplaar van een boek over het reilen en zeilen van het bekende ziekenhuis.

Nikkie Plessen geeft de ultieme vakantie-tips
De zomer is in aantocht en bijna niemand kan nog langer wachten om hun bikini of zwembroek in te pakken en een ticket te boeken naar een tropische bestemming. Maar welke spullen neem je nu precies allemaal mee op reis? Nikkie Plessen (36) geeft de ultieme tips!

Peter R. de Vries lyrisch over onthullend crime-boek
We kennen Jan Boellaard (68), Frans Meijer (68), Cor van Hout en Willem Holleeder (63) vooral van de Heineken-ontvoering. Maar de mannen hebben nog veel meer hun geweten, zo is te lezen in het boek 'Wij willen gangster worden.' Jan Boellaard bekent daarin veel van zijn verjaarde misdrijven.

Rob Goossens: 'The Voice Kids moet flink op de schop'
Aan alles komt een eind, en zo ook aan het tiende seizoen van 'The Voice Kids'. Emma, Faela, Soufiane en Marc Floor gaan nog een keer de muzikale strijd met elkaar aan. Een ding is zeker: het belooft weer super spannend te worden! Maar volgens entertainmentdeskundige Rob Goossens (30) moeten wel een paar dingen veranderen.

Hugo de Jonge onthult vakantieplannen zodra het weer kan
Het vaccineren in Nederland is eindelijk op stoom! Inmiddels zijn er zo'n tien miljoen prikken gezet en heeft vijftig% van de volwassenen in een land een eerste vaccinatie gehad. Ook 'corona-kapitein' Hugo de Jonge (43) mocht zijn prik komen halen en laat aan RTL Boulevard zijn vakantieplannen weten.

Peter R. de Vries over inleidende zitting overvallers Nikkie de Jager
Vandaag was een inleidende zitting tegen zeven verdachten van de overvallen op onder andere Nikkie de Jager (27) en Rene van der Gijp (60). De groep wordt nu verdacht van 'deelname aan een criminele organisatie'.

Beau reageert dag later op bijwerkingen coronaprik
Presentator Beau van Erven Dorens (50) heeft zich in zijn eigen talkshow laten vaccineren tegen het coronavirus. Een dag later vertelt hij aan RTL Boulevard over de (eventuele) bijwerkingen van zijn prik.

Marly van der Velden bevallen van Jimi-Jones
Actrice Marly van der Velden (33) is afgelopen maandag, op 31 mei, bevallen van haar derde kindje: Jimi-Jones. Dat laat ze weten aan RTL Boulevard. Na twee dochters is het het eerste zoontje voor Marly en haar partner Mike Meijer.

Hugo de Jonge onthult vakantieplannen zodra het weer kan
Het vaccineren in Nederland is eindelijk op stoom! Inmiddels zijn er zo'n tien miljoen prikken gezet en heeft 50% van de volwassenen een eerste vaccinatie gehad. Ook 'corona-kapitein' Hugo de Jonge (43) mocht zijn prik komen halen en onthult zijn vakantieplannen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 4 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie