Uitzending
RTL Boulevard - 29-5-2021

29-5-2021

RTL Boulevard

250 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ruben Nicolai stond doodsangsten uit tijdens Beat the Champions
Ook deze zaterdagavond is Chantal Janzen (42) niet van de buis te slaan, haar nieuwe project 'Beat the Champions VIPS' gaat namelijk van start. En dat vindt niet alleen de presentatrice spannend.

'Lil' Kleine moet zich realiseren dat hij een voorbeeld is'
Gangsterrap is populairder dan ooit, maar al die rappers schuren steeds dichter tegen zware criminaliteit aan blijkt uit een nieuw boek. Maar heeft dat eigenlijk berhaupt iets met elkaar te maken? We bespreken deze ingewikkelde kwestie met Clarice Stenger.

Sex and the City move over: nieuwe seizoen The Bold Type nu te zien
Vergeet 'Sex and the City' en 'Younger', de Videoland-serie 'The Bold Type' was tijdens de pandemie voor veel kijkers d hoop in bange dagen. Het laatste seizoen is begonnen en wij spraken exclusief met de drie hoofdrolspeelsters over het waanzinnige succes.

Chantal Janzen blikt terug op songfestival: 'Nog steeds aan het bijkomen'
Bijna een week na de grote finale van het Eurovisiesongfestival begint Chantal Janzen (42) zich bijna weer als een normaal mens te voelen. Dat vertelt ze aan RTL Boulevard.

Meilandjes nemen met gemengde gevoelens afscheid van de Achterhoek
Het Achterhoekse sprookje van de Meilandjes komt na krap een jaar alweer ten einde. Martien en consorten verhuizen vandaag na, acht maanden in het Oosten, weer terug naar Noordwijk.

Zo lekker gewoon gebleven: Beatrix onderhoudt zelf kasteeltuin Drakensteyn
Na de koning en koningin vrijdag, is de beurt vandaag aan prinses Beatrix (83) om traditiegetrouw de handen uit de mouwen te steken voor het goede doel. Of eigenlijk haar groene vingers. Hoe lang ze nog zo actief blijft weet Marc van der Linden (51).

Gijs Naber en Hadewych Minis schitteren in internationale film Crossing
Een heuse primeur vandaag: Gijs Naber (40) en Hadewych Minis (44) gaan de hoofdrollen vertolken in een nieuwe internationale film: 'Crossing'. De opnames zijn in volle gang en wij spraken de helden van het witte doek.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 29 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie