Uitzending
RTL Boulevard - 2-6-2021

2-6-2021

RTL Boulevard

263 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Buitenlandse interesse in Nikkie de Jager na succes songfestival
De afgelopen weken draaide het leven van Nikkie de Jager (27) niet om make-up, maar om het songfestival. Daarom moesten haar miljoenen fans het even zonder video's doen, maar nu is ze weer terug en doet meteen een aantal spannende onthullingen.

Brad Pitt en Angelina Jolie doen er alles aan elkaar zwart te maken
Het is als een saga die niet meer ten einde lijkt te komen: de vechtscheiding van Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (45). Volgens entertainmentdeskundige Eric de Munck (38) gaat het getouwtrek voorlopig nog wel even door.

Clarice Stenger waarschuwt: 'Ga niet zomaar naar Turkije voor cosmetische ingrepen'
Cosmetische ingrepen, we vliegen er graag voor naar Turkije, Spanje of zelfs de Dominicaanse Republiek, want lekker goedkoop; maar als dat dan mis gaat, wat dan? Nu blijkt dat je die mislukking ook beter niet 'klagend' online kunt zetten, want de klinieken intimideren slachtoffers steeds vaker. Clarice Stenger over deze zorgwekkende ontwikkeling.

Victoria Koblenko gepikeerd door oeuvreprijs: 'Ben ik straks niet lekker meer?'
De temperatuur steeg woensdag en niet alleen door de zon! FHM maakte vandaag namelijk weer bekend wie de allermooiste vrouw van Nederland is en wij waren er natuurlijk bij!

Rob Goossens: 'Verklaring Lil' Kleine en Jaimie Vaes ongeloofwaardig'
Al zo'n anderhalve week hebben we het bijna nergens anders mee over: wat heeft zich afgespeeld die nacht op de hotelkamer van Lil' Kleine (26) en Jaimie Vaes (31? Vandaag wordt, na lang wachten, het zijgen doorbreken. Op Instagram doet het koppel hun verhaal.

Dino's Bezorgservice terug op de buis na tegenvallende kijkcijfers
Met het programma 'Dino's Bezorgservice' keerde Jandino Asporaat (40) terug naar de NPO. Door tegenvallende kijkcijfers om 20.30 uur werd het programma begin mei van de buis gehaald, waar Jandino erg van baalde. Maar de presentator heeft goed nieuws: hij komt terug.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 2 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie