Uitzending
RTL Boulevard - 8-6-2021

8-6-2021

RTL Boulevard

172 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

John van den Heuvel over 'cryptocriminelen': 'Was mega-operatie'
Voor de zoveelste keer dachten criminelen in het geniep met elkaar te kunnen chatten over moord en doodslag. Maar, wat bleek: dankzij een internationale, grote samenwerking, keek een wereldwijd politiekorps mee. En het wordt ng spectaculairder: diezelfde politie bracht die telefoons aan de criminele man, met als resultaat: een gigantische boevenvangst.

Monica over realityserie: 'Robbert nog geen fan van camera'
Even wat wapenfeiten over Monica Geuze (26): ze heeft 539.000 volgers op YouTube, 1,2 miljoen op Instagram, ze studeerde ooit aan het Scheepvaart- en transportcollege in Rotterdam en is dolgelukkig met dochtertje Zara-Lizzy. Kortom: wat weten we eigenlijk niet van de populairste vlogster van Nederland? Welnu, daar ga je achterkomen in een de tweede reeks van 'Like Monica'.

Rob Goossens over Andr Hazes: 'Heeft vaderfiguur nodig'
Een nieuw EK-nummer en een komende concertreeks in Ahoy voor Andr Hazes (27). Allemaal hartstikke leuk natuurlijk. maar het zal de meeste mensen momenteel een worst wezen. Heel Nederland valt over de zanger heen en de ene na de andere zure reactie zorgt ervoor dat het over weinig anders gaat dan over een 'uitgekotste Hazes'. Wij spraken hem.

Diederik Jekel: als je je kan laten vaccineren, is dat heel verstandig
Corona heeft goddank z'n beste tijd wel gehad in Nederland dan. IC's lopen leeg, iedere minuut krijgen 234 mensen een prik en de ene na de andere versoepeling geeft ons steeds meer vrijheid en dus ook meer gelukzaligheid. Maar... Het is nog niet helemaal voorbij h? En dat lijken veel mensen te vergeten.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 8 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie