Uitzending
RTL Boulevard - 30-5-2021

30-5-2021

RTL Boulevard

264 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Leco van Zadelhoff over huidverzorging voor mannen
Dat de mannelijke huidverzorgingsproducten als paddestoelen uit de grond schieten, laat zien dat je als man anno nu niet achter kan blijven met een goede skincare. Van moisturizer tot zonbescherming; ook het mannenhuidje moet tegenwoordig goed onder handen worden genomen.

Rafael van der Vaart over nieuw profcontract zoon Damián
Feest bij de Van der Vaartjes thuis want zoonlief Damián van der Vaart (15) treedt in de voetsporen van zijn vader en tekent op zijn 15de verjaardag zijn eerste profcontract bij de Deense voetbalclub Esbjerg. En dat is toevallig ook de club waar vader Rafael van der Vaart (38) zijn laatste minuten maakte als profvoetballer.

Olivia Rodrigo over album en plotselinge succes
Je hebt het vast weleens stiekem onder de douche gezongen. 'Driver's License' van Olivia Rodrigo (18) is inmiddels niet meer weg te slaan van de radio. Met haar nieuwe album 'Sour' kunnen we ons wederom schrap zetten voor nog meer aangename oorwurmpjes. Wij spraken haar exclusief.

Dionne Slagter zoekt de gevaren van borstimplantaten uit
Acht jaar geleden koos Dionne Slagter (30) voor een borstvergroting, om na een onzekere periode vol pesterijen en anorexia eindelijk - in haar eigen woorden - vrouwelijke vormen te hebben. Maar de laatste jaren neemt het aantal verhalen toe van vrouwen met medische complicaties, veroorzaakt door siliconen. In de nieuwe BNNVARA-documentaire 'Moordtieten' gaat zij op zoek naar de gevaren van haar borstimplantaten.

Maxim Hartman reageert fel terug op uithaal Johan Derksen
Gisteravond zou onze Maxim Hartman (57) op de koffie gaan bij Johan Derksen (72). Er stond een interview gepland over de nieuwe biografie van de voetbalanalyticus des vaderlands. Maar toen Johan de deur openmaakte voor onze reporter, besloot hij er toch af vanaf te zien en in 'Veronica Inside' vertelt hij waarom.

Slachtoffers Marc Dutroux willen niet samenwerken met media
Streamingsdienst Amazon wil een reportage van meerdere afleveringen maken over de Belgische seriemoordenaar Marc Dutroux (64), liefst mét de medewerking van twee slachtoffers. Maar zij weigeren. Worden slachtoffers uitgebuit voor de massale vraag naar true crime-series, of helpt het hen ook om jaren later over de gruweldaden te blijven praten?

Kraantje Pappie blikt terug op laatste The Streamers-concert
Het was kort maar krachtig. Ruim twee maanden geleden begonnen Guus Meeuwis (49) en Kraantje Pappie (34) met The Streamers. De grootste artiesten van Nederland voegde zich bij het gezelschap dat gisteren voor het laatst samen optrad. Ondanks de verder lege Kuip was het een groot feest, en is Kraantje Pappie nog aan het bijkomen.

Lil' Kleine en Jaimie Vaes herenigd met zoontje Lío
Dat Jaimie Vaes (31) en Lil' Kleine (26) na de gewelddadige nacht op Ibiza nog steeds samen zijn, verbaast vrijwel iedereen. Zondag vluchtte de verloofde van de rapper nog uit haar hotelkamer, maar kort daarna is alles alweer koek en ei. Dat wordt gisteren nogmaals bevestigd als ze voor het eerst weer samen als gezin worden gespot.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 30 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie