Uitzending
RTL Boulevard - 7-6-2021

7-6-2021

RTL Boulevard

210 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

John onder indruk van boek over moordenaar Klaas Bruinsma
Deze maand is het dertig jaar geleden dat n van Nederlands meest beruchte godfathers werd geliquideerd: Klaas Bruinsma. Een nieuw boek vertelt over de moordenaar van Bruinsma: oud-politieman Martin Hoogland, die 'de Lange' na een avondje doorzakken doorzeefde met kogels.

Humberto klaar voor nieuwe late night show: 'Toch spannend'
Morgen is het exact drie jaar geleden dat Humberto Tan (55) de laatste aflevering presenteerde van 'RTL Late Night'. De afgelopen maanden was hij terug met een talkshow op de zondag, maar vanaf vanavond is weer te zien met een oude vertrouwde dagelijkse talkshow.

'Prins Harry moest naam dochter laten goedkeuren door Queen'
Twee jaar na de geboorte van hun zoontje Archie hebben prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) een dochtertje op de wereld gezet genaamd Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten Windsor. En dat is een mooie verwijzing naar oma Diana en overgrootmoeder Elizabeth (95). De Queen werd vooral door de recent overleden Prince Philip vaak 'Lilibet' genoemd.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 7 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie