Uitzending
RTL Boulevard - 28-5-2019

28-5-2019

RTL Boulevard

362 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Vermeende zoon Michael Jackson lanceert kledinglijn met Nederlander
Brandon Howard wordt in 2014 in een klap wereldberoemd als de vermeende zoon van Michael Jackson. Hij ontkent dit verhaal maar het blijft hem achtervolgen. Deze week is hij in Nederland om zijn muziek en kledinglijn te promoten en wij zochten hem op...

Caroline Tensen legt uit waarom steun Nacht van het Kind nodig is
De Internationale Dag van het Kind is zaterdag en daarom organiseren vier kinderhulporganisaties de 'Nacht van het kind' voor lle kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Caroline Tensen omarmt dit prachtige doel.

Connie Witteman heeft deel juwelen weer terug
Een deel van de buit die vorig jaar is gestolen uit de woning van Connie Witteman is terecht. De brute overval zou gaan om in totaal 2,8 miljoen euro aan gestolen juwelen, horloges en contant geld. De drie daders zitten al achter tralies maar deze vondst is Connie het meeste waard.

Nieuwe Netflix-serie Historical Roasts zorgt voor kritiek
Netflix heeft een nieuwe serie roasts gelanceerd. En dit keer geen Justin Bieber of onze eigen Gordon, maar historische figuren. Ook Anne Frank wordt in Historical Roasts niet gespaard.

Hoger beroep Michael P. eindigt in zelfde strafeis
Vorig jaar zomer werd Michael P. veroordeeld tot 28 jaar cel en TBS met dwangverpleging, maar hij ging in hoger beroep. Ook vandaag eist het OM dezelfde straf aan de moordenaar die de 25-jarige Anne Faber verkrachtte en om het leven bracht.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 28 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie