Uitzending
RTL Boulevard - 30-5-2019

30-5-2019

RTL Boulevard

286 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Fatima vraagt Matthijs de Ligt naar zijn verhuisplannen
Topvoetballer Matthijs de Ligt schittert niet alleen op het veld, maar nu ook als model. Voor het Life After Football magazine kroop hij uit zijn comfortzone en liet hij zich samen met zijn vriendin AnneKee uitgebreid fotograferen.

Populariteit Game of Thrones zorgde voor psychische druk bij cast
Na het laatste seizoen van Game of Thrones zijn alle fans uitgebinged. Dat is moeilijk voor de die-hard fans maar ook de acteurs vallen in een diep dal na zo'n turbulente periode, soms zelfs met depressie en verslaving tot gevolg.

Zijn de Toppers op tijd klaar voor hun jubileumreeks?
De Toppers staan vanaf morgen met hun vijftienjarig jubileum in de Arena. En na al die jaren moet er natuurlijk wel een fout feestje gevierd worden. Hoog tijd om de laatste puntjes op de 'i' te zetten.

Droevig: Larissa heeft al jaren geen thuis meer
We gunnen alle kinderen van de wereld een veilige en goede nachtrust, toch is dit in veel te veel gevallen niet zo. Daarom slaan Kika, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind de handen inn om deze kinderen te helpen tijdens de Nacht van het kind. n van hen is Larissa, die al vanaf haar dertiende geen 'echt' thuis meer heeft.

Wat doet Willem-Alexander op de mysterieuze Bilderbergconferentie?
Het is n van de geheimste bijeenkomsten die er zijn: de Bilderbergconferentie. Van vandaag tot zondag vindt de 67ste editie plaats. Onze koning en premier praten met 127 invloedrijke mensen, zoals politici, bestuurders en journalisten.

Marco Borsato weet zichzelf keer op keer weer te overtreffen
Het is maar goed dat er geen dak op De Kuip zit, anders had Marco Borsato hem er compleet afgeblazen. Gisteravond vond de eerste in een reeks van vijf concerten plaats en wij kregen een uniek kijkje achter de schermen.

The Voice-Dennis ziet zijn grote droom in vervulling gaan
Voice of Holland winnaar Dennis van Aarssen is vandaag vertrokken naar Zuid-Afrika. De 24-jarige Jazz zanger won tijdens zijn deelname aan het programma een geldbedrag en een shoot voor zijn nieuwe nummer in het prachtige Zuid-Afrika. Wij spraken hem vlak voor vertrek

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 30 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie