Uitzending
RTL Boulevard - 23-5-2019

23-5-2019

RTL Boulevard

319 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Iedereen kan binnenkort slapen met Chantal Janzen
Chantal Blijft Slapen geldt als n van de grootste tv-successen van de afgelopen vijf jaar. Niet gek dus dat de tv-vrouw nu haar eigen event creert: Chantals Pyjamaparty.

Henk Schiffmacher prikt er al 40 jaar op los
Henk Schiffmacher zit alweer 40 jaar in het vak en kreeg daarom zijn eigen munt uitgereikt. In al die jaren heeft hij heel wat sterren voorzien van zijn creaties. Olcay kan natuurlijk niet achterblijven en kreeg vanmiddag ook een plaatje van de tattookoning.

Dit zijn de 500 mooiste vrouwen van Nederland
Mannenblad FHM stelt ieder jaar een lijst samen met de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Zoveel vrouwelijk schoon op een plek, daar moesten we bij zijn.

Dries Roelvink peilt de stemming tijdens het debat
Het debat gister in de Rode Hoed tussen Baudet en Rutte was een rare vertoning. Het persoonlijke leven van de politici wordt steeds belangrijker. Onze politiek verslaggever Dries Roelvink was erbij.

De Backstreet Boys zijn back!
Met hits als 'I Want It That Way' en 'Quit Playing Games With My Heart' veroveren de Backstreet Boys in de afgelopen 25 jaar heel wat tienerharten. En nu is de boyband bezig met hun grootste arena-tour in 18 jaar: de DNA world tour. Vanavond staan de mannen in de ZiggoDome, en zojuist sprak Veronica exclusief een van de boys: Howie.

Nog meer bewijs tegen Rico de Chileen opgedoken
Richard Eduardo R., de beruchte crimineel die beter bekend staat als Rico de Chileen, stond vandaag voor de rechtbank. Vandaag bleek er nog meer bewijs te zijn opgedoken waaruit volgens het OM blijkt dat Rico opdracht gaf voor liquidaties in de onderwereld.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 23 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie