Uitzending
RTL Boulevard - 24-5-2019

24-5-2019

RTL Boulevard

228 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Leco spot de mooiste looks van het AMFAR gala
Gisteravond was het AMFAR gala in Cannes. Nu doet dat misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar het is het meest exclusieve benefiet gala ter wereld waar de grootste en rijkste sterren als Leonardo Dicaprio naar toe komen om hun rijkdom te showen, bizar dure veilingitems beschikbaar stellen en vooral hun portemonnee trekken voor het goede doel.

Zijn dit de kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?
Wie is de Mol? is nog maar net afgelopen of we zijn alweer bezig met het nieuwe seizoen. Welke BN'ers mogen dit jaar mee op reis om de Mol te ontmaskeren? AD-journalist Jaap van Zessen voorspelt dat deze bekende koppen meedoen.

Nieuwe theorie achter de kwartetmoord
Enschede trilt op zijn grondvesten wanneer vorig jaar november 4 mannen op klaarlichte dag worden doodgeschoten. Terwijl 3 verdachten vast zitten, duikt er een nieuwe theorie op. Een Mexicaans doodseskader zou de kwartetmoord hebben gepleegd....

Wil Jan Smit samen met Chantal Janzen het songfestival presenteren?
Nadat Duncan Laurence het songfestival won, is heel Nederland druk aan het speculeren over de show van volgend jaar. Waar wordt het gehouden? En wie moet het presenteren? Jan Smit heeft er in ieder geval wel oren naar.

Duncan Laurence: 'Ik zit nog vol in de songfestival-bubbel'
Duncan Laurence heeft na het winnen van het songfestival niet stilgezeten. Hij vliegt heel Europa door voor interviews en optredens. In RTL Boulevard kijkt hij terug op deze drukke week.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 24 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie