Uitzending
RTL Boulevard - 1-6-2019

1-6-2019

RTL Boulevard

294 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zo verliep de openingsavond van het Topper-concert
Gisteravond mochten de Toppers vijftien feestkaarsjes uitblazen in de Johan Cruijff Arena. Ook dit jaar was het meezingfestijn weer een waar spektakel, met hulp van verschillende gastartiesten.

Rapper JeBroer komt met nieuw album n ontvangt gouden plaat
Rapper JeBroer zorgt met zijn nummers vaak voor veel controverse. Dit weekend kwam zijn nieuwe album JeBroer 4 life uit en wij spraken hem er vandaag over.

Jamai legt noodzaak steun Nacht van het Kind uit
We hebben het er al de hele week over hier bij RTL Boulevard: Vanavond start De Nacht van het Kind. Een actie waarbij Kika, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind de handen ineenslaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die om welke reden dan ook wakker liggen vanwege hun handicap, omdat ze ernstig ziek zijn, nooit naar school kunnen of vanwege hun onveilige thuissituatie.

Wilfred Genee en Helene Hendriks beginnen bijna nieuw programma
Wilfred Genee en Helene Hendriks gaan samen de nieuwe talkshow Cafe Hendriks & Genee presenteren. Je denk dan; twee sportjournalisten bij elkaar dat worden geouwehoer over voetbal, maar niets is minder waar.

Johnsons reageren op moordbeschuldigingen zaak-Ivana Smit
Al anderhalf jaar is het compleet onduidelijk wat er met Ivana Smit is gebeurd, het model dat dood werd gevonden in Kuala Lumpur. Alex en Luna Johnson, die haar de momenten voor haar dood als laatsten zagen, doen in het AD voor het eerst uitgebreid hun verhaal.

Rocketman-sterren reageren op censuur film in Rusland
De film Rocketman, over het leven van Elton John, is een wereldwijd succes. Maar dat de superster openlijk homoseksueel is, vinden ze niet in elk land even leuk. In Rusland hebben ze de film nu flink gecensureerd; hele liefdesscnes tussen sir Elton en zijn eerste grote liefde zijn er uitgeknipt.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 1 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie