Uitzending
RTL Boulevard - 2-6-2019

2-6-2019

RTL Boulevard

297 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gigantisch bedrag opgehaald voor de Nacht van het Kind
De afgelopen week hebben we met man en macht aandacht gevraagd voor kinderen die gewoon kind moeten zijn en niet wakker mogen liggen. Vandaag is de allerlaatste dag en Fedja van Huet is hier met de opbrengst. Maar laten we eerst nog even terugkijken naar de afgelopen dagen...

De 15e editie van de Toppers zit erop, en dat wordt groots gevierd
De 15e editie van de Toppers zit erop. Ook gisteravond ging het dak van de Johan Cruijff ArenA er weer af en voor aanwezige vips ging het feestje nog even door tijdens de afterparty. Wij waren erbij.

Je botten breken om te kunnen daten
Een bredere nek, een strakkere kaaklijn en een perfectere neus! Er bestaan mannen op deze planeet die wel heel ver gaan om een date te regelen. Er bestaan speciale forums waar vrijgezelle mannen elkaar aansporen om alle botten in het gezicht te breken om zo meer vrouwen in bed te kunnen krijgen!

De Oranje Leeuwinnen klaar voor het WK Vrouwenvoetbal
Aanstaande vrijdag is het zover. Het WK Vrouwenvoetbal begint in Frankrijk. Volgende week dinsdag is de eerste wedstrijd voor onze Oranje Leeuwinnen en wij spraken Kika van Es en Sherida Spitse over de laatste voorbereidingen.

Een bijzondere stille tocht voor meer dan 1000 onopgeloste moorden
Met een stille tocht, waarbij John en Peter mee liepen, heeft de Federatie Nabestaanden Geweldsslachtoffers gisteren aandacht gevraagd voor meer dan 1000 onopgeloste moorden. Ook de ouders van de in 2006 vermoorde Tamara Wolvers hebben nog altijd een piepklein beetje hoop dat iemand wordt veroordeeld.

Festivals treffen maatregelen vanwege hitte
Precies aan het begin van de meteorologische zomer geeft de zon even vol gas. Met plaatselijk 30 en 32 graden in Brabant en Limburg is het vandaag de eerste officiele lokale tropische dag!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 2 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie