Uitzending
RTL Boulevard - 29-5-2019

29-5-2019

RTL Boulevard

342 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Film Rocketman toont ook flamboyante kledingstijl van Elton John
Pailletten, hanenkammen, vlammen en diamanten. De film Rocketman neemt je mee in het flamboyante leven van Elton John. Naast een muzikaal genie blijkt hij ook een heus stijlicoon.

25-jarige Memphis Depay heeft nu al een biografie
Voetballer Memphis Depay komt vandaag met een boek. Hij is pas 25, maar toch vindt de sterspeler van Oranje het hoog tijd voor een biografie. Getiteld: Heart of a Lion.

RTL Boulevard staat in het teken van de Nacht van het Kind
De hele week staat in het teken van 'de nacht van het kind'. Met Kika, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind slaan we de handen ineen om izoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die om welke reden dan ook 's nachts wakker liggen. Een van de kinderen die 's nachts niet kan slapen is Asana uit Ghana. Laten we even kijken naar haar verhaal....

Komt Donald Trump een bakkie doen bij Koning Willem-Alexander?
Het zou zomaar kunnen dat de Amerikaanse president Donald Trump deze zomer voet op Nederlandse bodem zet. Hij is namelijk uitgenodigd voor de herdenking van de Slag om de Schelde door, jawel, onze eigen koning.

Moet Duncan sorry zeggen na het trollendebacle?
De immens populaire Dotan valt vorig jaar keihard van zijn voetstuk als hij wordt ontmaskerd als aanvoerder van een heus 'trollenleger'. Lange tijd was hij nergens te bekennen en bleef nieuwe muziek uit . Vandaag verschijnt uit het niets zijn nieuwe single 'Numb' en daar heeft natuurlijk iedereen een mening over.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 29 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie