Uitzending
RTL Boulevard - 25-5-2019

25-5-2019

RTL Boulevard

411 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Weekend Miljonairs net zo spannend als vroeger
Na jaren van afwezigheid keert 'Lotto Weekend Miljonairs' terug op de buis bij RTL. Weliswaar met de nieuwe naam 'BankGiro Miljonairs', maar verder oud en vertrouwd met Robert ten Brink richting het miljoen.

De Netflix-serie What/If krijgt flink wat kritiek
Met de nieuwe Netflix serie What/If breekt actrice Renee Zellweger voorgoed met haar Briget Jones-imago. Haar gezicht had al een tijdje niet meer heel veel weg van de gezellige en onhandige Britse, maar in deze nieuwe serie transformeert ze ook nog eens tot een ijskoude bitch.

Het worden drukke tijden voor Frans Bauer
Al 25 jaar in het vak maar nog nooit een concert gegeven in een openlucht theater. Onder het motto eens moet de eerste keer zijn staat Frans gisteren voor het eerst met een avondvullende show op een buitenpodium. En dat is niet de enige verandering in het leven van de zingende Brabander.

Andr Hazes steunt Nederlands Elftal met hit
Andre Hazes senior kun je wel zien als 'the godfather' van het Nederlandse voetbal lied. Maar zoon Andre komt nu met een eigentijdse voetbal kraker genaamd: 'Wij zijn Oranje'

Hoe ziet het met de meldplicht van Volkert van der Graaf?
Volkert van der G. had plannen om te emigreren, maar de moordernaar van Pim Fortuyn blijkt gewoon in Apeldoorn te wonen ontdekten journalisten van de Stentor. Het nieuws zorgt voor grote ophef.

De Spice Girls zijn weer helemaal terug
Gisteravond was het dan eindelijk zo ver, de aftrap van de reunie-concerten van de Spice Girls. De eerste vond plaats in Dublin en onze superfan Veronica was erbij.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 25 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie