Uitzending
RTL Boulevard - 31-5-2019

31-5-2019

RTL Boulevard

262 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Chantal Bles openhartig over hartverscheurende periode met dochtertje
Bij styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos stond vorig jaar het leven stil toen bij hun driejarige dochter Jada een grote tumor werd ontdekt. Na een maandenlange strijd en heel veel behandelingen is Jada nu gelukkig genezen. Chantal is bij ons...

Caroline Tensen onthult hoeveel geld is ingezameld voor Nacht van het Kind
De hele week staat in het teken van 'de nacht van het kind'. Met Kika, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind slaan we de handen ineen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die om welke reden dan ook wakker liggen. n van de kinderen die 's nachts niet kan slapen is Cyrus. Laten we even kijken naar zijn verhaal....

Glennis Grace vertelt over haar Whitney Houston-ereconcert
Sinds ze in 1994 de SoundMixshow won met een legendarische cover van Whitney Houston is Glennis Grace onlosmakelijk verbonden met de inmiddels overleden legende. Vandaag is ze hier en heeft ze leuk nieuws over haar nieuwe reeks tribute concerten.

Ren Froger emotioneel door ontvangst erepenning
Aan de vooravond van het vijftiende jaar van Topper-concerten stond Ren Froger gisteren in een heel andere spotlight. Hij werd geerd voor zijn inzet als ambassadeur voor de stad Amsterdam, hem werd de Andreaspenning uitgereikt.

Sneakerlijn van Zeeman blijkt immens populair
Denk je aan Zeeman, dan denk je aan kleine prijsjes. Althans, dat was voorheen het geval. De budgetketen brengt nu sneakers op de markt waarvoor je diep in de buidel moet tasten.

Pro-Ana 'coaches' helpen meisjes gewicht verliezen
Pro-Anorexia websites liggen al tijden onder vuur. En wanneer je denkt dat het niet erger kan, blijken hier nu ook zogenaamde coaches actief. Deze types doen alsof ze de meisjes willen helpen, maar zijn er in werkelijkheid op uit om hen te misbruiken. Let op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 31 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie