Uitzending
RTL Boulevard - 26-5-2019

26-5-2019

RTL Boulevard

280 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marco Borsato 'nog nooit zo goed voorbereid geweest' als voor Kuip-concerten
Nog drie dagen en dan barst het Borsato-geweld los in de Kuip. Voor Marco is het een trip down memory lane want in 2004 zet hij het stadion al behoorlijk op zijn kop.

Brad Pitt en Leonardo openhartig over eerste samenwerking
Precies 25 jaar nadat de klassieker 'Pulp Fiction' in premiere ging op het filmfestival van Cannes, presenteert regisseur Quentin Tarantino deze week, op dezelfde plek, zijn nieuwe pareltje: Once upon a time in Hollywood.

Mel B onthult nog mr Spice Girls-geheimen
Mel B choqueerde twee maanden geleden de hele wereld toen ze in een interview met Pierce Morgan toegaf het bed te hebben gedeeld met haar Spicegirl-collega Geri Halliwell. Gisteren is in Engeland het hle interview uitgezonden en dat bevatte nog meer sappigs.

Voetbalster Shanice van de Sande maakt zich klaar voor het WK
Nog twee weken en dan staan de Oranje Leeuwinnen vol spanning in de catacombe voor hun eerste WK-wedstrijd. Shanice van de Sande geniet tot die tijd nog even van haar vrije tijd op de plek waar ze het liefste is: een kledingwinkel.

WhatsApp wordt door hackers gebruikt voor oplichting
Als je Whatsapp niet gepdatet hebt, kun je slachtoffer worden van hacking en oplichting. Een lucratieve business, aangezien criminelen dit jaar al meer dan 3 ton hebben verduisterd op deze manier.

Prinses Mabel haalt enorm veel geld op voor goed doel
Aids en hiv zijn wereldwijd nog steeds een groot probleem. Daarom werd gisteravond voor de 27e keer het Amsterdam Diner georganiseerd, met een bijzondere rol voor prinses Mabel. Heel bekend Nederland komt samen om onder het genot van een hapje en een drankje geld uit te geven voor het goede doel.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 26 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie