Uitzending
RTL Boulevard - 23-4-2019

23-4-2019

RTL Boulevard

287 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Beau gevlucht tijdens opnames: 'Het voelde gewoon heel onveilig aan'
Vanavond dompelt Beau zich voor zijn programma Five Days Inside in de wereld van illegale, mannelijke sekswerkers in Kenia. In de kliniek leven vooral mannen met hiv. Juist dit zorgt ervoor dat Beau zijn vijf dagen voor het eerst niet volmaakt.

Tim Douwsma nu al een trotse vader
Tim Douwsma heeft Amsterdam voorgoed achter zich gelaten en is teruggekeerd naar zijn Friese roots. Hij woont sinds kort samen met zijn jeugdliefde Elske n heeft ook nog eens babynieuws: hij wordt vader!

Crme de la crme van de onderwereld samen in de rechtszaal
De Hoge Raad besloot vandaag dat de straffen in het enorme proces, dat onder andere gaat over de moorden op Kees Houtman en Thomas van der Bijl, definitief zijn. Daarmee komt aan het langstlopende proces in de Nederlandse geschiedenis een einde. En dat kan invloed hebben op de zaak van Willem Holleeder.

Moeder Rafael van der Vaart haalt uit naar Sylvie Meis
Lolita van der Vaart, de moeder van Rafael van der Vaart, heeft een flinke sneer uitgedeeld aan haar voormalige schoondochter Sylvie. Alles begon een paar dagen geleden met een onschuldig interview.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 23 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie