Uitzending
RTL Boulevard - 24-4-2019

24-4-2019

RTL Boulevard

256 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

All you need is love: Ruud en Olcay op liefdestrip in Rome
Olcay Gulsen en Ruud de Wild vieren de vijftigste verjaardag van de dj vandaag in Rome. Ter gelegenheid van deze mijlpaal laat Ruud zich voor zijn podcast 30 Minuten rauw interviewen door zijn vriendin, wat zorgt voor een intiem en openhartig gesprek.

Doutzen Kroes krijgt bakken met kritiek na sexy video
Doutzen Kroes, postte een video op haar Instagram in bikini. Niks geks zou je zeggen, aar in deze video gaat ze ver. Hl ver. En dat zorgt voor de nodige kritiek bij haar volgers.

Peter: 'Dit is toch wel een gnante gang van zaken'
Gkmen T., de man die in Utrecht 4 mensen doodschoot, deelde een paar weken voor de aanslag nog in de gevangenis een kopstoot uit aan een gevangenisbewaarder. Dat bevestigd minister Grapperhaus vandaag. Er is aangifte gedaan maar T. werd toch iets voor de aanslag, op vrije voeten gezet.

Geen groot afscheid voor Linda de Mol
Linda de Mol verlaat RTL na twaalf jaar trouwe dienst met een klein afscheid. En dat is geheel op verzoek van Linda zelf. Ze heeft het er namelijk al moeilijk genoeg mee dat ze weggaat en ze houdt er niet van om zelf het middelpunt van de aandacht te zijn.

Patricia Paay: 'Ik heb genoeg geleden'
Vandaag vond het tussenvonnis plaats in de zaak van Patricia Paay. En dat pakte positief uit voor de diva. Wij spraken Patricia vandaag na afloop van de uitspraak.

Britney Spears stelt fans gerust over haar gezondheid
Dat het niet goed gaat met Britney Spears is geen nieuws, meer dan twee weken geleden wordt de zangeres opgenomen in een psychiatrische kliniek. Boze tongen beweren dat de opsluiting tegen haar wil is en fans protesteren afgelopen weekend zelfs tegen haar gedwongen opname. Britney reageert vandaag zelf op alle commotie.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 24 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie