Uitzending
RTL Boulevard - 26-4-2019

26-4-2019

RTL Boulevard

287 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wendy neemt afscheid van Martijn en The Voice Kids
Een emotionele dag voor Wendy van Dijk. Het is haar laatste dag bij RTL. Nog n keer mag ze met Martijn Krabb de finale van The Voice Kids presenteren en op zo'n moment hou je het moeilijk droog.

Zo kun je je voorbereiden op Koningsdag
Amersfoort maakt zich op voor een regenachtige en koude Koningsdag. De koninklijke familie bezoekt morgen de stad en daarvoor moet alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld worden... Daarom was er vanmiddag nog n laatste repetitie!

Taylor Swift verrast fans met nieuwe muziek
Op social media hintte Taylor Swift er al op dat er misschien wel nieuwe muziek aankwam. Het werd vannacht duidelijk: ze heeft een nieuwe single! In de videoclip zien we dat de oude Taylor helemaal verdwenen is.

Robert ten Brink te zien als Drag Queen in TV Kantine
De TV Kantine laat Koningsdag morgen niet onopgemerkt voorbijgaan. Het decor kleurt morgen niet oranje, maar roze want het Amerikaanse programma Ru Paul's Dragrace staat centraal. En daarvoor hijst onder andere Robert ten Brink zich in de mooiste jurken!

Buddy spreekt de nieuwe James Bond-cast in Jamaica
We konden gisteren al de eerste zonnige beelden laten zien van de perspresentatie van de 25ste James Bond-film op Jamaica. In de nieuwste film nemen Daniel Craig en Rami Malek het tegen elkaar op als spion en bad guy. Buddy Vedder is afgereisd naar het Caribische eiland om de cast te spreken.

Humberto Tan is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Het is de dag voor Koningsdag en het feest barst bijna los! Maar eigenlijk is het vandaag ook al groot feest met de lintjesregen. Er werden vandaag maar liefst 2882 uitgereikt. En van de gelukkigen: Humberto Tan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 26 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie