Uitzending
RTL Boulevard - 25-4-2019

25-4-2019

RTL Boulevard

259 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De finale van The Voice Kids komt eraan
Ze zijn op van de zenuwen, de vier finalisten van de Voice Kids. Morgenavond strijden ze tegen elkaar in de grote finale. Ook voor de coaches Ilse, Marco, Ali en Anouk een bloedstollend moment.

Senna overleefde de aanslag op Konniginnedag 2009
Senna Claasens haalt 10 jaar geleden tal van voorpagina's. Op Koninginnedag 2009 in Apeldoorn wordt ze geschept door Karst T. die op het wuivende publiek inrijdt. De nu 18-jarige raakt zwaargewond maar kan het gelukkig navertellen.

Alles wat we weten over de nieuwste James Bond
Zojuist is de cast van de 25e James Bond film gepresenteerd. De allerlaatste met Daniel Craig als 007. We moeten nog even wachten, maar de voorpret is net zo leuk. Helemaal voor Buddy, die op Jamaica bij de presentatie aanwezig is.

Inhoudelijke behandeling in gruwelijke zaak van start
Het is een gruwelijke moordzaak die vandaag behandeld werd in de rechtbank in Zwolle. Het lichaam van de 38-jarige Deniz werd vorig jaar in een kruipruimte in 8 stukken gevonden nadat hij een week lang vermist is. De vraag is wat de rol van verdachte Mark?

Summer de Snoo vertelt over haar eigen reality-show
Summer de Snoo is nog maar 10 jaar en heeft al een modellencontract op zak, waarvoor ze begin dit jaar naar New York verhuisde. En alsof dit nog niet genoeg is, krijgt ze binnenkort ook een eigen reality-show. Maar kan de jonge tiener dit succes wel aan?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie