Uitzending
RTL Boulevard - 20-9-2019

20-9-2019

RTL Boulevard

454 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martijn en Deborah blikken terug op huwelijk: 'Zó mooi alles'
Martijn en Deborah Krabbé stapten gisteren in het huwelijksbootje. "Dit is wat het moet zijn. Zo hoort het om samen te zijn", vertelt een stapelverliefde Martijn aan RTL Boulevard. We spraken het stel over hun grote dag.

Wie wordt de winnaar van The Voice Senior?
Straks om half 9, is het alweer tijd voor de finale van The Voice Senior. Nadat tientallen oude-van-dagen de afgelopen 3 weken hun gouden keeltjes hebben opgezet, zijn er nu nog acht over. Vanavond weten we wie zich straks de beste zanger van boven de 60 mag noemen.

Friends: al 25 jaar ongekend populair
In de tien seizoenen van hitserie Friends werden er 1154 kopjes koffie gedronken in 236 afleveringen. In een klap maakte het succes de 6 hoofdrolspelers stuk voor stuk multimiljonairs. En nu, precies vijfentwintig jaar na de eerste aflevering lijkt dat gigantische succes nog láng niet voorbij te zijn.

Johnny de Mol gaat er helemaal voor in zijn theatershow
Het is nogal wat, een hele avond op de bühne staan om een show over jezelf vol te praten. Maar Johnny de Mol doet het gewoon. Na een aantal try-outs is 'ie dan nu echt begonnen met zijn eigen theatervoorstelling: Hier is De Mol.

Advocaat Peter Schouten staat kroongetuige Nabil B. bij
Na de laffe moord op advocaat Derk Wiersum is de prangende vraag: Wie wil nu nog kroongetuige Nabil B. bijstaan in de zaak rondom de mocro-mafia? Die vraag is nu beantwoord: de dappere advocaat Peter Schouten.

Dochter Daphne Decker te zien in GTST Instastories
Goede Tijden, Slechte Tijden komt weer met een verhaallijn die zich afspeelt op hun Insta Stories. Vanaf 2 oktober is Jojo's Geheim te zien op Instagram. En daarin is een rol weggelegd voor Emma Deckers, dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek.

Mark Rutte: 'Iedereen gaat Frits Wester missen'
RTL Nieuws moet het de komende tijd zonder Frits Wester doen. De politiek commentator verscheen onlangs met een behoorlijke slok op voor de camera en vandaag geeft hij toe dat hij lijdt aan een alcoholprobleem. Volgens Mark Rutte is het een groot gemis.

Wereld stortte even in voor Jamie Trenité na breuk voet
Jamie Trenité moet Dancing with the Stars noodgedwongen verlaten want hij ligt in de kreukels na een val van de trap. We spraken hem en zijn danspartner Patricia er vanmiddag over.

Talkshowkoningin Eva Jinek heeft grote plannen bij RTL
Groot nieuws uit talkshowland. Koningin van de late avond, Eva Jinek, maakte zojuist bekend dat ze een overstap maakt van de publieke omroep naar RTL.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 20 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie